Visa kripto kartı için geri sayım başladı

Visa kripto kartı için geri sayım başladı
Güncelleme:

Kripto borsası Gate.io ile tanınan Gate Group, Litvanya merkezli şirketi Gate Global UAB aracılığıyla Gate Visa banka kartının lansmanını duyurdu.

Gate Group, Visa banka kartıyla birlikte kullanıcılara kripto paralarını gerçek dünyada sorunsuz bir şekilde dönüştürme ve harcama olanağı sağlamayı hedefliyor.

Yeni Gate Visa banka kartı ile şirket, kullanıcılarına kripto varlıklarını mağaza içi ve çevrimiçi alışverişlerde fiat'a dönüştürmek için basit bir yöntem sunarak, dünya çapında Visa kabul eden 80 milyon satıcı noktasında sorunsuz ve güvenli bir şekilde harcama yapmasına imkan tanıyacak. 

Kart ayrıca kullanıcıların harcamalarını güvenli ve emniyetli bir şekilde takip edip yönetebilecekleri, doğrudan ilişkili Gate Card uygulamasına yerleştirilmiş, kullanımı kolay özelliklerle kullanıcılara harcamaları üzerinde tam bir özerklik sağlayacak.

Gate Group Kurucusu ve CEO'su Dr. Lin Han, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu yenilikçi çözümü pazara sunmaktan heyecan duyuyoruz. Gate Visa kart ile kullanıcılarımız dünya çapında sorunsuz kripto ödemeleri yapabilirler. Bu çözüm, kripto ile günlük yaşam arasında köprü kuruyor ve kullanıcılara daha fazla finansal katılım sağlıyor." dedi.

Visa Kripto Başkanı Cuy Sheffield ise Visa'nın kripto ekosistemi ile finans kurumları arasında bir köprü görevi görmek istediğini belirterek, "Gate Visa banka kartı gibi programlarla Gate Group banka kartı sahiplerine, Visa'nın kabul edildiği her yerde mal ve hizmetler için ödeme yapmak üzere dijital varlıklarını dönüştürmek ve kullanmak için sorunsuz bir yol sunacağız." ifadelerini kullandı.

Yeni kart için bekleme listesi ve kayıt süreci ise başlatıldı. Bu bekleme listesi, ilk aşamada Avrupa Ekonomik Alanı (EEA) ülkelerinin çoğundaki kullanıcılara açık olacakken, daha sonra diğer bölgelerle genişletilmesi planlanıyor.