Araplar bu projeye hayran kaldı

Araplar bu projeye hayran kaldı

İkinci MENA Ülkeleri Zirvesi 14 ülkeden 40 gazeteci ve 240 iş adamının katılımı ile Antalya’da gerçekleştirildi.

Zirveye Görgülü Grup tarafından Antalya’da hayata geçirilen Delüxe Antalya Projesi damga vurdu. Kadınlara özel yüzme havuzu, spor salonu ve sosyal tesisleri ile dikkat çeken proje Körfez Ülkelerinden gelen iş adamlarının akınına uğradı.

İlki Geçtiğimiz yıl yapılan ve Körfez Ülkelerinden gelen turist sayılarında yüzde 10 artış olmasını sağlayan MENA ülkeleri zirvesinin ikincisi gerçekleştirildi. Başbakanlık Tanıtım Ajansı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Büyükşehir Belediyesi, Serik Belediyesi, Türk Hava Yolları ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansının bir araya gelerek organize ettiği zirve 40 gazeteci, 240 işadamı çok sayıda bürokrat ve temsilci katıldı. Körfez ülkelerinin önce gelen yatırımcı ve iş adamları ile Türk iş adamlarını bir araya geldi. Zirvede turizmden tarıma, inşaat sektöründen enerjiye kadar bir çok alanda ikili görüşmeler gerçekleştirildi.

EN ÇOK İLGİYİ DELÜXE ANTALYA ÇEKTİ

Zirveye katılan yatırımcıların ilgisini en çok çeken proje ise Delüxe Antalya projesi çekti. Görgülü grup tarafından Antalya’nın seyir terası olarak bilinen Masa dağına yapılan proje kadınlar için hazırlanan yüzme havuzları ve sosyal tesisler ile dikkat çekiyor. Antalya’nı zirvesinde yer aldığı için şehrin sıcak ve neminden uzak bir yaşam imkanı sunan Delüxe Antalya hiçbir zaman kapanmayacak manzarası ile Arap yatırımcıları büyüledi. Delüxe Antalya’ya hayran kalan katılımcılar özellikle kadınlara yönelik alanları beğendiklerini ifade etti.

Antalya’nın seyir terası olarak bilinen Masa Dağına inşa edilen DELÜXE Antalya hiçbir zaman kapanmayacak manzarası, kadınlara özel yüzme havuzları, spor salonları, golf sahaları, restoran ve sosyal tesisleri ile Karadeniz serinliğinde Akdeniz’in sıcaklığını sunuyor.

ZİRVENİN TURİZME KATKISI BÜYÜK

Geçtiğimiz yıl yapılan MENA Ülkeleri, İran, Helal Turizm ve Yaş Sebze Meyve İhracatçıları zirvelerinin ardından Ortadoğu ve Afrika’dan Antalya’ya gelen turist sayısı yüzde 10 artarken tarım alanında da olumlu geri dönüşler sağlanmıştı. 2016 yılı içinde 120 bin ton sebze meyve ihraç edildi.