Binlerce kişinin gözü TOKİ'nin bu kurasında !

Binlerce kişinin gözü TOKİ'nin bu kurasında !

TOKİ İstanbul Kayaşehir Alt Gelir Grubu Konut Projesi için kura heyecanı. İstanbul Kayaşehir TOKİ kura sonuçları belli oluyor.

TOKİ’nin açıklamasına göre bugün İstanbul Kayaşehir 23. Bölge Alt Gelir Grubu Konut Projesi için kura çekilişi gerçekleştiriliyor.  TOKİ “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” Küçükçekmece Belediyesi Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde Saat:10:00’da başlıyor. Kura sonuçları ile alt ve Bin 500 konut satışa sunulacak ki orta gelir grubu için yıl sonuna kadar da 2 bin 500-3 bin tane daha ihale yapılacak.

TOKİ BAŞKANINDAN İHALE AÇIKLAMASI

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kayaşehir’de satışa sunulan bin 500 konutun yanında yaklaşık 4 bin 500 konutun daha ihalesini yaptıklarını belirterek, “Yıl sonuna kadar da 2 bin 500-3 bin tane daha ihale yapacağız. Yıl sonuna kadar 7 bin 500 civarında sosyal konutun ihalesini yapmış olacağız. Üst gelir grubuna değil alt ve orta gelir grubuna bizim yaptığımız konutlar bunlar” dedi.

Turan, bu yaz kentsel dönüşüm için çok farklı bir aktivasyonu başlatacaklarını ve 5 farklı belediye ile çalışmaları olacağını kaydetti.