Dumankaya Inşaat’tan FETÖ mağduru ailelere müjde

Dumankaya Inşaat’tan FETÖ mağduru ailelere müjde
Güncelleme:

Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup CEO’su Polat Sağır’dan Dumankaya İnşaat’tan daire alan mağdur ailelere müjde geldi.

Geçtiğimiz aylarda fetö operasyonu kapsamında incelemeye alınan ve Kayyum atanan Dumankaya İnşaat  ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)’ye devredilen Dumankaya İnşaat’ta projeler başlıyor.

Geçtiğimiz aylarda fetö operasyonu kapsamında incelemeye alınan ve Kayyum atanan Dumankaya İnşaat  ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)’ye devredilmişti. Bu süreçte çözüme kavuşmayı bekleyen inşaat projeleri yeniden start alıyor.  Yeni yönetimin aylardır süren hummalı çalışmaları neticesinde Dumankaya’ya ait olan tüm şirketlerinin yoğun borç yükü hafifletildi ve inşaatların yeniden başlamasına hiç bir engel kalmadı.

Mağdur ailelerden alınan ilk bilgilere göre, ilk olarak Sancaktepe’de bulunan Dumankaya Mozaik projesine başlanılması planlanıyor. Projenin ilk etabı 6 ay içerisinde, diğer etabının ise 12 ay içerisinde teslim edilmesi bekleniyor. İkinci proje ise Sancaktepe’de bulunan Adres Sancaktepe projesi olacak. Bu projenin 2018’de başlayacağı ve 2019 yılı içerisinde ailelere teslim edilmesi planlanıyor.

Dumankaya İnşaat tarafından resmi bir açıklama yapılmasa da Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Ceo’su Polat Sağır’ın mağdur ailelerle yaptığı düzenli bilgilendirme toplantılarında inşaata başlama süresi net olarak ifade edildiği öğrenildi.