2 gence sopayla işkence eden şüphelinin ilk vukuatı değilmiş! Şoke eden görüntüler
Adana'da kask takarak cinsellik içerikli paylaşım yaptığı öne sürülen 2 genci sopayla dövdükten sonra serbest bırakılan İ.E.'nin (28), mahalledeki A.B.'yi (68) de darbettiği ortaya çıktı. İ.E.'nin beraberindeki 2 kişiyle birlitke A.B.'yi sopalarla dövdüğü anlar kameraya yansıdı.
Kaynak: DHA

Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde yaşayan İ. E., sosyal medya hesaplarında cinsellik içeren paylaşımlar yaptığı öne sürülen H.D. ile A.T.’yi Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu kenarına götürdü. Tanınmamak için kask takan İ. E., tartıştığı 2 genci sopayla darbetti. O anlar da cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde gençlerin, “Kurban olayım İ. ağabey, yapma” diyerek ağladığı görüldü.

Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli İ. E.’yi saklandığı evde gözaltına aldı.

Gençleri kendisinin dövmediğini, yardım ettiğini öne süren İ. E. çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, İ. E.’nin bir süre önce aynı mahallede yaşayan A.B.’yi de sopayla dövdüğü ortaya çıktı.