Hatay'da Asi Nehri taştı! Yollarla bir köprü ve 1 ev çöktü! 2 kişi hayatını kaybetti
Hatay'da Asi Nehri'nin taşmasıyla meydana gelen sel felaketi acı bir bilançoya sahne oldu: 2 vatandaşımız hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Subaşı Üst Geçidi yakınında çöken yola düşen araçtaki bir kişi yaşamını yitirdi.
Hatay'da dün gece saatlerinde aniden bastıran ve etkisini giderek artıran şiddetli sağanak yağışlar, kentin kalbinden geçen Asi Nehri'nin taşmasına neden oldu.
Yaşanan sel felaketi, altyapının yoğun su kütlesine dayanamaması sonucu köprü ve yolların çökmesiyle faciaya dönüştü. İlk belirlemelere göre felakette 2 vatandaşımız hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.
Çöken Yolda Feci Kaza: 1 Ölü
Felaketin en acı anlarından biri Subaşı Üst Geçidi mevkisinde yaşandı. Sel sularının altını oyduğu yol güzergahında büyük bir çökme meydana geldi. Tam bu esnada yolda seyir halinde olan N.H. yönetimindeki otomobil, çöken asfalttan dere yatağına yuvarlandı.
Çevredeki vatandaşların dehşet dolu bakışları arasında yaşanan olayın ardından, bölgeye hızla sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.