Haber3 SON DAKİKA EN ÇOK OKUNANLAR MANŞETLER FOTO GALERİ
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
BIST 13.101
Altın 7.357
Dolar 44,09
Euro 51,19
Yaşam Haber Spor Magazin Otomobil Teknoloji Kadın Sağlık Hayvanlar Alemi
  1. Anasayfa
  2. Foto Galeriler
  3. Haber
  4. İstanbul'da bir ''ödemeyi IBAN'a attım'' dolandırıcılığı daha!

İstanbul'da bir ''ödemeyi IBAN'a attım'' dolandırıcılığı iddiası daha

İstanbul'da kuaförde yaklaşık 6 bin TL tutarında hizmet alan bir kadın, iş yeri sahibine IBAN ile ödeme yapacağını belirttikten sonra parayı IBAN'a gönderdiği söyleyip, kuaför "ödeme gelmedi" demesine rağmen taksiye binip kuaförden uzaklaştı.

07 Ocak 2026  Saat: 14:17 Kaynak: DHA Güncelleme: 07 Ocak 2026 14:21
İstanbul'da bir ''ödemeyi IBAN'a attım'' dolandırıcılığı iddiası daha - Resim: 1

İstanbul Avcılar ilçesi Merkez Mahallesi'ndeki kuaföre gelen bir müşteri, iddiaya göre fiyat aldıktan sonra kesim, saç boyama, cilt bakımı, makyaj, manikür ve pedikür yaptırdı. Yaklaşık 6 bin lira tutarından hizmet alan kadın önce karttan ödeme yapmak istedi ancak kart hata verdi. Bunun üzerine kadın iban alarak ücreti hesaba gönderdiğini söyledi. Kuaförü M.T., uzun süre ödemenin hesabına düşmesini bekledi. Bu sırada kadın cep telefonundan M.T.'a dekont göstererek ödeme yaptığını söyledi ve iş yerinde beklemeye başladı. Ödeme sonuçlanmayınca bir arkadaşının geleceğini belirten müşteri, kuaförün önüne gelen taksiye binerek kaçtı.

1 / 3
İstanbul'da bir ''ödemeyi IBAN'a attım'' dolandırıcılığı iddiası daha - Resim: 2

Pazar günü öğle saatlerinde gelen bir müşterinin saçını yaptıracağını belirterek fiyat aldığını ve kabul ettiğini belirten kuaför M.T., “Fiyat aldı, 'Tamam' dedi. Saçını komple boyadık. Kesim istedi, yaptık. Sonra yukarıya cilt bakımına girdi. Makyaj, manikür, pediküre girdi. Hesabı 6-6 bin 500 lira gibi bir şey tuttu. Sonuna geldi. Saat 17.00 gibi kart ile çekmek istedi. Kartı gösterdi, hata verdi. İban istedi, ibanı verdik. Bana daha önce yapmış olduğu bir düzenlemeden dolayı telefondan iban dekontu gösterdi. Baktım, gelmemiş. Kendisini bekletiyorum. Bir şeyler anladım ama yine bir şeye vermek istemedim. Bekliyorum, 'Bir şeyi yanlış yazmışım' dedi. Yine verdik ibanı ona. Bekle, bekle 'Yine gelmiyor hanımefendi' dedik. Saat 18.00 oldu. Kapatma saatimiz yaklaştı. 'Arkadaşım gelecek' dedi. Taksi gibi bir araç geldi. Kaçacak, dedim. Bindi taksiye, 'Hanımefendi, paranız' falan dedim. 'Çantam dükkanda' dedi. Bıraktığı poşet içerisinde eski bir bond çanta. Ondan sonra gitti. Başka yerlere de yapmış diye duyduk. Bu bize ders oldu. Başkalarının başına gelmesin diye Avcılar'daki sosyal medya sayfasında paylaştım" dedi. (DHA)

2 / 3
İstanbul'da bir ''ödemeyi IBAN'a attım'' dolandırıcılığı iddiası daha - Resim: 3
3 / 3
Haber3
Gizlilik İlkeleri Künye İçerik Kaldırma Talebi Reklam İletişim İnsan Kaynakları

Yasal Uyarı: Sitemizdeki tüm yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır.

Yazılım & Tasarım:
Bilgin Pro
Haber3
  • Anasayfa
  • Son Dakika
  • Manşetler
  • Çok Okunanlar
  • Foto Galeri
  • Yazarlar
  • Güncel
  • Ekonomi
  • Memur
  • Çalışma Hayatı
  • Otomobil / Motosiklet
  • Magazin
  • Spor
  • Dünya
  • Medya
  • Kadın
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Sitene Ekle
  • Hava Durumu
  • İçerik Kaldırma Talebi
  • RSS
© 2026 Haber3.com Tüm hakları saklıdır. İçeriklerin izinsiz kopyalanması yasaktır.