Otelden atılan müşteri 6 kişiyle geri döndü, ortalık karıştı
İstanbul Taksim'de G.T. ücreti ödemediği için atıldığı oteli 6 kişiyle bastı. Otel sahibi A.A. silahla ateş açınca 3 kişi yaralandı. Olay güvenlik kamerasına yansırken, 10 kişi gözaltına alındı.

Olay, 3 Şubat’ta saat 20.10 sıralarında Taksim Hüseyinağa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süredir otelde kalan G.T., ücreti vermemesi ve rahatsızlık vermesi sebebiyle odadan çıkarıldı.

G.T. ile otel sahibi A.A. arasında tartışma yaşandı.Taraflar arasında yaşanan olay sonrasında G.T., yakınları T.T., İ.T., K.T., A.Ö., Y.D. ve Ö.B. ile birlikte oteli bastı. Yaşanan arbedede otel sahibi A.A., kardeşi M.A.A. (56), M. S. ve D.B. ile baskına gelenlerle birbirine girdi.

Kavga sonrasında A.A. silahla ateş açınca T. T. ve D. B. bacağından, M.S. ise baldırından yaraladı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay anı ise güvenlik kamerasına da yansıdı.

GÜVEN TİMLERİ YAKALADI
Sesleri duyan İstanbul Güven Timleri Şube Müdürlüğü B Bölge Güven Timleri koşarak olay yerine geldi. Şüphelilere müdahale eden güven timleri, silahlarını da çekip otele girdi. Burada silahlı olan A. A. ile birlikte olaya karışan 9 şüpheli gözaltına alındı. Birbirlerinden şikayetçi olan taraflar, emniyette ifadelerinin alınması ve adli işlemlerinin ardından savcılık kararıyla serbest bırakıldı