Haber3 SON DAKİKA EN ÇOK OKUNANLAR MANŞETLER FOTO GALERİ
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
BIST 13.862
Altın 7.084
Dolar 43,63
Euro 52,03
Yaşam Haber Spor Magazin Otomobil Teknoloji Kadın Sağlık Hayvanlar Alemi
  1. Anasayfa
  2. Foto Galeriler
  3. Haber
  4. Sevgilisini tüfekle vurup, hayatını zindana çevirdi

Sevgilisini tüfekle vurup, hayatını zindana çevirdi

Bursa'da sevgilisi A.K.'nin (32) havalı tüfekle vurup, 1 ay boyunca alıkoyduğu A.Ç. (23), vurulduktan 4 gün sonra hastaneye götürüldüğünü söyledi. A.K.'den şikayetçi olup, uzaklaştırma kararı aldıran genç kadın, ''Buna rağmen bana tehdit mesajları atıyor. Ölmek istemiyorum. Bir kadın cinayetine kurban gitmek istemiyorum'' dedi.

26 Ekim 2024  Saat: 14:06 Kaynak: DHA Güncelleme: 26 Ekim 2024 14:06
Sevgilisini tüfekle vurup, hayatını zindana çevirdi - Resim: 1

Eşinden bir süre önce ayrılan A.Ç., 2 çocuğu ile annesinin Yalova'daki evinde yaşamaya başladı. Sosyal medyadan tanıştığı A.K. ile sevgili olan A.Ç., ağustos ayında Bursa'ya geldi. A.K.'nin Osmangazi ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki evinde yaşamaya başlayan A.Ç., iddiaya göre 24 Eylül'de kıskançlık nedeniyle kendisiyle tartışan sevgilisi tarafından havalı tüfekle sol ayağından vuruldu. 4 gün boyunca eve hapsedilen ve ayağında şiddetli ağrı oluşan kadın, sevgilisi tarafından götürüldüğü hastanede korkusundan dolayı şikayetçi olmayıp, ayağını kapıya vurduğunu söyledi.

1 / 8
Sevgilisini tüfekle vurup, hayatını zindana çevirdi - Resim: 2

Ayak kemiği çatlayan A.Ç.'nin ayağı alçıya alınırken, kadın sevgilisi tarafından geri götürüldüğü evde yaklaşık 1 ay alıkonuldu. A.Ç. daha sonra A.K.'nin nöbetçi olarak bıraktığı arkadaşının uyumasını fırsat bilip, evden kaçarak Yalova'ya geri döndü. A.Ç'nin tehdit ve alıkonulma nedeniyle şikayette bulunduğu A.K., ifadesinin ardından serbest bırakılırken, hakkında uzaklaştırma kararı verildi.

 

2 / 8
Sevgilisini tüfekle vurup, hayatını zindana çevirdi - Resim: 3

'BU DEFA AYAĞIMA İSABET ETTİ'
A.Ç., olay günü A.K. ile tartıştıklarını belirterek, "Banyoya girdim. 1-2 dakika sonra banyoya elinde tüfekle geldi. Tüfeği bana doğrulttu. 'Beni vurmayacaksın herhalde' dedim. Gözlerimin içine bakıyordu. Ben de o sırada kafamı çevirdim. Banyo dar olduğu için kaçacak bir alanım da yoktu. Kapının önünde duruyordu. Daha sonra 1 el ateş etti. O da ayağımın dibine geldi. Sonra banyodan çıktı. Yere baktığımda saçma, yerde duruyordu. O sırada geri geldi. 'Ne yapıyorsun sen' demem ile tekrar ateş etti. Bu defa ayağıma isabet etti. Birden yere çömeldim. 'Beni aldatırsan sonu ölüm olur' diye konuşmaya başladı. Banyoda yere yığıldım. Biraz sonra gelip, sürükleyerek odaya götürdü. Daha sonra eline demir sopa alıp, geldi. Demir sopayla bana vurmaya başladı. Sonra salona gitti, sakinleşti, uyuyakalmışım" dedi.

3 / 8
Sevgilisini tüfekle vurup, hayatını zindana çevirdi - Resim: 4

'SAÇMANIN AYAĞIMIN İÇİNDE KALDIĞINI GÖRDÜM'
A.K.'nin olaydan 4 gün sonra kendisini doktora götürdüğünü söyleyen A. Ç., "O kadar çok baskı yaptı ki hastanede bile şikayetçi olamadım. Doktorun yanındayken bile gözlerimle temas kuruyordu. Korkmuştum. Zaten doktora da ayağımı kapıya vurduğumu söyledim. Ayak kemiğim çatlamış, alçıya bu yüzden aldılar. Eve geldiğimde e-Nabız uygulamasından röntgenime baktığımda, saçmanın ayağımın içinde kaldığını gördüm; ama beni bir daha hastaneye götürmedi" diye konuştu.

4 / 8
Haber3
Gizlilik İlkeleri Künye İçerik Kaldırma Talebi Reklam İletişim İnsan Kaynakları

Yasal Uyarı: Sitemizdeki tüm yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır.

Yazılım & Tasarım:
Bilgin Pro
Haber3
  • Anasayfa
  • Son Dakika
  • Manşetler
  • Çok Okunanlar
  • Foto Galeri
  • Yazarlar
  • Güncel
  • Ekonomi
  • Memur
  • Çalışma Hayatı
  • Otomobil / Motosiklet
  • Magazin
  • Spor
  • Dünya
  • Medya
  • Kadın
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Sitene Ekle
  • Hava Durumu
  • İçerik Kaldırma Talebi
  • RSS
© 2026 Haber3.com Tüm hakları saklıdır. İçeriklerin izinsiz kopyalanması yasaktır.