Arabeskin kraliçesi Güllü'nün yakın arkadaşı Kobra Murat isyan etti: ''Şeytan yaratık''
Arabeskin kraliçesi ünlü şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili yaptığı ancak sonra geri adım attığı "cinayeti çözdüm" açıklamasıyla dikkat çeken Kobra Murat lakaplı şarkıcı Murat Divandiler bu sefer de Güllü'nün "tasarlayarak kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklanan kızı için "şeytan yaratık" ifadelerini kullandı.
Arabeskin kraliçesi ünlü şarkıcı Güllü'nün ölümüyle ilgili yaptığı "cinayeti çözdüm" açıklamasıyla dikkat çeken Kobra Murat lakaplı şarkıcı Murat Divandiler sözlerinin çarpıtıldığını belirterek Güllü’nün çocuklarından ve kamuoyundan özür dilemişti. Ancak Güllü'nün kızı "tasarlayarak kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklandıktan sonra Kobra Murat'tan bir dikkat çeken açıklama daha geldi.
26 Eylül'de Yalova'nın Çınarcık ilçesi Harmanlar Mahallesi Vali Akı Caddesi üzerindeki apartmanın 5'inci katındaki kapalı terasta ünlü şarkıcı Güllü (52), kızı ve arkadaşıyla eğlendiği sırada pencereden düşerek hayatını kaybetmişti.
Güllü'nün ölümüyle ilgili Yalova Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter "tasarlayarak yakın akrabayı öldürmek" suçundan tutuklanırken, S.U.'ya ise ev hapsi verilmişti.
Tuğyan'ın tutuklanmasının yankıları sürerken, 'Kobra Murat' lakaplı Murat Divandiler sosyal medyadan video paylaştı. Kobra Murat, Instagram'dan yayımladığı videoda ''Tuğyan denilen şahıs, şeytan, yaratık! İnsan olmayan... Anasını öldüren... Dünya literatürlerine çıkacak şekilde, korku filmi yapılacak o kız! Benle bile dalga geçmiş, Kobra Murat'ı nasıl yalvarttım diyerekten' ifadelerini kullandı. Daha önce Kobra Murat, "Güllü kızları omzundan tutuyor, tırnaklarında DNA çıkmamasının nedeni bu. Güllü onları çekiyor, onlar da "bırak" diyor. Ya Güllü'nün eli kayıyor ya da biri onu itiyor. Bence Sultan itti" şeklinde konuşmuştu.