El Turco Can Yaman yeni bir aşka yelken açtı
Bir süre önce "Türkiye mi, İtalya mı" sorusuna "İtalya" yanıtını verdiği için eleştirilen ünlü oyuncu Can Yaman sevgilisi DJ Sara Bluma ile Global Series Festival’de ilk kez el ele görüntülendi.

İtalya'da yaşayan ünlü oyuncu Can Yaman verdiği bir röportajda ''Türkiye mi, İtalya mı?'' sorusuna verdiği "İtalya" yanıtıyla sosyal medyada tepkilere neden olmuştu. Hatta GAIN platformu, Can Yaman'ın başrolünde yer aldığı ''El Turco'' dizisini yayından kaldırma kararı almıştı.

Türkiye yerine İtalya'yı tercih ettiği için eleştiri oklarının hedefi olan Can Yaman Gain'in bu kararı sonrasında bir süre sessiz kaldıktan sonra sessizliğini Papa'nın sözleriyle bozmuş ve "Doğru olanı yapmak istiyorsan, akıntıya karşı gitmekten korkma. Cesur ol" mesajıyla dikkat çekmişti.

Can Yaman'ın kararıyla ilgili tartışmalar sürerken yakışıklı oyuncunun İtalya'da yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı.

‘El Turco’ dizisi ile dünya çapında bir üne kavuşan Can Yaman yeni sevgilisi DJ Sara Bluma ile Global Series Festival’de ilk kez el ele görüntülendi.