Sette sapık alarmı: Cemre Baysel'in gizlice fotoğraflarını çekip tehdit yağdırmış
Ekranların güzel oyuncularından Cemre Baysel'in takıntılı bir hayranının başrol oynadığı Leyla dizisinin setinde ünlü oyuncuyu gizlice kameraya alıp tehditler ettiği ortaya çıktı.

Ekranların sevilen dizilerinden Leyla dizisinin başrol oyuncusu Cemre Baysel dizinin setinde hayatının şokunu yaşadı.

Cemre Baysel'in başrolünde olduğu ve Gonca Vuslateri, Alperen Duymaz, Yiğit Kirazcı gibi isimlerin rol aldığı Leyla dizisinin setinde bir şüphelinin Baysel'i takip edip, gizlice fotoğraflarını çektiği ortaya çıktı.

Güzel oyuncu Cemre Baysel daha önce de takıntılı bir hayranı nedeniyle zor günler yaşamıştı.

Ünlü oyuncu, 'Tüm kişisel bilgilerimi ele geçirmiş. Adresimi, kimlik numaramı ve ailemle ilgili her şeyi biliyor. Onunla istediği zaman buluşmazsam ailemi öldüreceğini söylüyor. Yardım edin' demişti ve şikayetçi olmuştu.