Avrupa kulüpleri Uğurcan Çakır'ın peşinde!
Trabzonspor'un milli kalecesi Uğurcan Çakır, Avrupa kulüplerinin radarında. 9 milyon euroluk teklif yapan Monaco'nun, ret yanıtı alınca teklifini 12 milyon euroya çıkardığı öğrenildi.
Trabzonspor’un milli kalecisi Uğurcan Çakır için Avrupa’dan iki kulüp devreye girdi.
Fransız basınında yer alan haberlere göre, Ligue 1 ekibi AS Monaco ile Premier Lig’e yeni yükselen Burnley, 29 yaşındaki tecrübeli kaleciyi transfer listesine aldı.
Fransız gazetesi L’Équipe’in haberine göre; Monaco geçen sezon kalede istikrar sağlayamayan Radoslaw Majecki ve Philipp Köhn’ün ardından bu bölgeye güçlü bir takviye yapmak istiyor. Çakır’ın, kulübün gündemindeki adaylar arasında olduğu ifade edildi.
MONACO YENİ TEKLİF SUNACAK
İlk teklifini 9 milyon euro olarak yapan Monaco, ret yanıtı alınca teklifini 12 milyon euroya çıkardı.
İngiliz temsilcisi Burnley’nin de bir süredir Uğurcan’ı takip ettiği ve transfer için girişimlerde bulunduğu belirtildi. Premier Lig’de kalıcı olmak isteyen Burnley'nin, deneyimli bir kaleci transferine öncelik verdiği öğrenildi.