Galatasaray İngiltere'ye geldi

Galatasaray İngiltere'ye geldi

Karşılama töreni sırasında çıkan arbede nedeniyle iki Galatasaray taraftarı gözaltına alındı

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst ile yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak'ın da bulunduğu sarı-kırmızılı kafileyi taşıyan özel uçak, yerel saatle 14.00'da Manchester Havaalanı'na indi.

Kafileyi, Türkiye'nin Londra Büyükelçiliği yetkilileri ve THY Manchester Müdürü Cengiz Türksoy'un yanı sıra hava alanına gelen yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu, çiçekler ve tezahüratlarla karşıladı. Taraftarlar, sevgi gösterisinde bulundukları futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Futbolcular otobüse giderken meşale yakan bazı taraftarlarla polisler arasında arbede çıktı. Meydana gelen arbede sırasında 2 Galatasaray taraftarı gözaltına alındı. Olayın ardından otobüsten inen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile İngiliz polisi arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

Teknik direktör Fatih Terim'in taraftarların serbest bırakılması için yaptığı girişim sonuçsuz kalırken, sarı-kırmızılı kafileyi taşıyan iki otobüs hava alanından ayrıldı.

"Cim Bom"da sakatlığı bulunan Sabri Sarıoğlu takımla birlikte İngiltere'ye getirilirken, Milan Baros, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam ve Sercan Yıldırım kafilede yer almadı.