''Allah'ın cezası Pensilvanya şeytanı''

''Allah'ın cezası Pensilvanya şeytanı''

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın etkinliğinde konuşan ünlü oyuncudan Fetullah Gülen'e: ''Allah'ın cezası Pensilvanya şeytanı''

Manisa'da Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar" projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte, programın moderatörlüğünü yapan dizi ve sinema oyuncusu İsmail Hakkı Ürün, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen için "Allah'ın cezası Pensilvanya şeytanı ve satılık ruhları birileri tarafından yetiştirildi, kiralandı, satın alındı ve üzerimize salındı" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar " projesi kapsamında 15 Temmuz kahramanları Manisalılar ile buluştu. Kültür Merkezi Lale Salonu'ndaki programa, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hatun Sarıkaya, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. Programda, Abdullah İrgin, Yaşar Yaldız, İsmet Doğan ve Rukiye Dağ, o gece yaşadıklarını, hislerini ve duygularını paylaştı.

Programın moderatörlüğünü yapan dizi ve sinema oyuncusu İsmail Hakkı Ürün, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'e ağır eleştirilerde bulundu. Ürün, "Bunlarda vicdan yok. Akıl da yok. Tarihten hiç ders almamışlar. Bunlar çok çabuk unutmuş olacaklar ki; daha yüz sene evvel Çanakkale'de dedelerini tekme tokat kovduğumuzu, tekrar geldiler, saldırdılar. Şunu hiçbir zaman başta kendim, sonra genç kardeşlerim bütün herkes hiçbir zaman unutmayalım, bu saldırı, sonuncu saldırı değildir. Bunlar kıyamete kadar bize saldırmaya devam edecekler. Zira almaları gereken intikamlar var. Bunlar Bedir'in, Uhud'un intikamını almak zorundalar. Kosova'nın, Mohaç'ın intikamını almak zorundalar. Öyle ya bunlar Çanakkale'nin intikamını almak zorundalar. O yüzden saldırıyorlar bize. İstanbul'u tekrar Konstantinopolis yapar mıyız diye saldırıyorlar bize. Bu saldırılar sadece FETÖ ile sınırlı saldırılar değil. O Allah'ın cezası Pensilvanya şeytanı ve satılık ruhları birileri tarafından yetiştirildi, kiralandı, satın alındı ve üzerimize salındı. Allah muhafaza başarılı olamadılar. Bir fitne tohumu ektiler üzerimize insanları bölüp parçalamaya çalıştılar. Bizi tam tersine daha da bir kıldılar" dedi.

Gecenin sonunda kum resim sanatı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resminin yapılması büyük alkış aldı.

DHA