1 liralık bağışıyla duygulandırmıştı ! Şerife Ana evine kavuştu...

1 liralık bağışıyla duygulandırmıştı ! Şerife Ana evine kavuştu...

’Milletimiz ele ele, Aydıncık halkı sizlerle’ kampanyasına 1 lira bağışlayan Şerife Ana ihtiyacı olan eve kavuştu.

Aydıncık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca Şerife Buldurluoğlu’na ait arsa üzerinde 3 odalı betonarme ev yaptırıldı. Kısa sürede tamamlanan evin teslimi için düzenlenen törene Kaymakam Yavuz Arslan, Belediye Başkanı Ak Partili Ferat Aktan, Vakıf Mütevelli Heyeti üyeleri ve Buldurluoğlu’nun boşandığı eşinden olan kızı 18 yaşındaki Dilek Mincir, komşuları ve akrabaları katıldı.

Kapı girişine asılan kurdele Kaymakam Arslan, Başkan Aktan, Şerife Buldurluoğlu ve kızı Dilek Mincir tarafından kesildi. Protokol mensupları ve kızı ile geldiği evine giren Şerife Buldurluoğlu, yetkililere teşekkür ederken sevinç gözyaşlarına boğuldu. Kaymakam Arslan, Şerife Buldurluoğlu’na sergilediği örnek davranış için teşekkürlerini de ileterek, katılımcılara yardım sürecini anlattıktan sonra güzel günlerde oturmaları temennisi ile evin anahtarını teslim etti.

Aydıncık Belediyesi ile Hal Müdürlüğü tarafından Mardin’in Nusaybin İlçesi’ne gönderilmek üzere hazırlanan 26 ton meyve ve sebzenin yüklendiği sırada çalışanların yanına yaklaşan 1 çocuk annesi Şerife Buldurluoğlu, kolilerin asker ve polislere gönderildiğini öğrenince o an cebinde olan 1 lirayı gönderip herkesi duygulandırmıştı.