1 milyon TL'lik makam aracı alan başkana tepki !

1 milyon TL'lik makam aracı alan başkana tepki !
Güncelleme:

Şeker -İş Sendikası'nın Başkanı İsa Gök'ün tartışma yaratan makam aracıyla ilgili TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'dan açıklama geldi.

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, Şeker-İş Sendikası Başkanı İsa Gök’ün tartışma konusu olan makam aracı alımı sonrasında Hürriyet’e konuştu.

Atalay, “Çok net söylüyorum. Bu dönemde zaruri olmayan hiçbir harcama yapılmayacak. Biz işçinin parasının ve haklarının sadece emanetçisiyiz. Bu dönem sorumluluğumuz da hassasiyetimiz de iki katına çıkmak zorunda. Aksini yapanlarla anlaşamayız” dedi. Artık makam araçları gibi konularla gündeme gelinmemesi gerektiğini vurgulayan Başkan Atalay, şunları söyledi:

“Böyle bir kriz döneminde ve şeker fabrikası özelleştirmeleri yeni tamamlanmışken, yapılan hiç şık olmadı. Arkadaşımız da durumun farkında, çok üzgün ve siparişin 6 ay önce verildiğini söylüyor. Ben durumdan yeni haberdar oldum ve buradan tüm arkadaşlarıma net bir şekilde söylüyorum. Zaruri olmayan hiçbir harcama yapılmayacak. İşçimiz, çalışanımız, işverenimiz bu günlerde işini korumanın, işyerini korumanın derdinde. Böyle bir dönemde harcanacak her bir kuruşu, iki kez düşüneceğiz. Biz işçinin parasının ve haklarının emanetçisiyiz. Aksini yapanla anlaşamayız. Türk-İş çatısı altında olan herkes de bu gündeme göre önceliklerini belirlesin, kimi temsil ettiğini unutmasın.”

İşçinin parasıyla 1 milyon TL'lik makam aracı alındıİşçinin parasıyla 1 milyon TL'lik makam aracı alındı

 

 

Hürriyet

Etiketler makam aracı