10 Nisan Polis Günü Kutlamaları

10 Nisan Polis Günü Kutlamaları

Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171. yılı nedeniyle düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldıktan sonra Polis Şehitliği ziyaret edilerek...

Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171. yılı nedeniyle düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldıktan sonra Polis Şehitliği ziyaret edilerek dua edildi.

Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Polis Okulu Müdürü Metin Tanrıver ile İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve polis memurları katıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törenin ardından açıklama yapan İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, "Polis teşkilatımızın kuruluşunun 171. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu bir hafta olarak gerçekleşiyor. Polis sergisi açtık. Şehitliği ziyaretimiz var, Ağaç dikme etkinliğimiz oldu. Hafta çerçevesinde çeşitli etkinlikler olacaktır" diye konuştu.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenin ardından Şehir Mezarlığı'nda, Polis Şehitliği ziyaret edildi. Yapılan duanın ardından Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Metin Tanrıver başta olmak üzere polis memurları şehitlerin mezarına karanfil ve gül bıraktı. Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, şehit aileleri ile sohbet ederek sıkıntılarını dinledi.