16 yaşında okul harçlığı için işe gidiyordu... Acı haber geldi

16 yaşında okul harçlığı için işe gidiyordu... Acı haber geldi
Güncelleme:

Denizli'de, yarıyıl tatilinde okul harçlığını çıkarmak için çalıştığı butiğe giderken minibüsün altında kalan 16 yaşındaki Zinnur Tomay hayatını kaybetti.

Kaza dün sabah Denizli'nin Merkezefendi ilçesi, Saraylar mahallesi, Eski Sarayköy caddesinde meydana geldi. Hidayet K. yönetimindeki şehir içi yolcu minibüsü, yolun karşısına geçmeye çalışan Zinnur Tomay'a çarptı.

16 yaşındaki çocuk, minibüsün altında yaklaşık 10 metre sürüklendi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri Tomay'ın yaşamını yitirdiği belirledi. 

Tomay'ın yarıyıl tatilinde okul harçlığını çıkarmak için bir butikte çalıştığı, kazanın da işe gittiği sırada meydana geldiği ortaya çıktı.

Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde 10. sınıf öğrencisi Tomay'ın dört kardeşin ikincisi olduğu, anne ve babasının ise bir tekstil atölyesinde çalıştığı belirtildi.

Zinnur Tomay memleketi Kale ilçesinin Kayabaşı mahallesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Defin işlemi öncesinde gözü yaşlı baba Yıldıray Tomay, kızının bedenine sarılarak, "Canım kızım, bir tanecik kızım" diyerek feryat etti.

50 yaşındaki minibüs şoförü gözaltına alındı.