2-0’a Rağmen Stadı Terketmediler

2-0’a Rağmen Stadı Terketmediler

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grupta son haftaya lider giren Muğlaspor, şampiyonluk için son 90 dakikalık mücadeleye hazırlanıyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grupta son haftaya lider giren Muğlaspor, şampiyonluk için son 90 dakikalık mücadeleye hazırlanıyor. Denizli Yeşilköy deplâsmanına gidecek Yeşil Beyazlılarda tek hedef galibiyet ve şampiyonluk.

"DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

İlk yarısı 0-0 biten Utaş Uşakspor maçında 53 ve 57. dakikalarda kalesinde 2 gol gören Muğlaspor'da taraftarlar büyük şok yaşarken, takımlarını desteklemeyi sürdürdü. Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, taraftarların stadı terk etmemesini sahiplenme olarak değerlendirdi. Beyimoğlu, "Maçın bitimine 15 dakika kala tribünlerdeki yaklaşık 6 bin taraftar stadı terk etmek yerine takımına sahip çıktı. Endişemiz taraftarların futbolcu ve yönetime yüklenecek olmasıydı. Fakat öyle olmadı. Muğlalılar takımına ve şehrine sahip çıktı. Denizli Yeşiliköy engelini aşarak şampiyon olmak istiyoruz. İnşallah özlemini çektiğimiz profesyonel lige bu sezon çıkacağız. Utaş Uşak maçında bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, valimize, milletvekillerimize, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımıza, kurum amirlerimize, eski kulüp başkan, yönetici ve futbolcularımıza, tüm ilçelerimizden gelerek bizleri destekleyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

48 GENÇLİK'TEN 48 OTOBÜS

Her deplâsman maçında olduğu gibi, sezonun son maçına da sınırsız araç sözü veren 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Selçuk Çelik, "Utaş Uşak maçında taraftarımızın olağanüstü desteği maçı kazanmamızda etkili oldu. 2-0 yenik durumdayken bile kısa bir sessizliğin ardından tekrar taraftarımız toparlandı. Şampiyonluk için bir, 3. Lig için de bir maçımız var. Son iki maçta da maçlara gelmek isteyen taraftarımız için sınırsız otobüs sözü veriyorum. Denizli Yeşilköy maçı için 48 Gençlik olarak hazırlıklara başladık. Bu maç için sloganımız "48 Gençlik'ten 48 otobüs" Yeşilköy stadında evimizde oynuyormuş gibi takıma sahip çıkmak istiyoruz. Beklediğimiz, özlem duyduğumuz şampiyonluğu bu sezon yaşamak istiyoruz. Bu yolda taraftarlarımızın son iki maçımızda bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz" dedi.

COŞKUN'UN GÖZYAŞLARI

Utaş Uşak maçının uzatma dakikaları oynanırken son uzatma dakikasında gelen galibiyet golünün kahramanı Coşkun gol sonrası gözyaşlarına hakim olamadı. Golün ardından sahayı enine depar atan Coşkun golün evsincini gözyaşları içinde takım arkadaşı ile kaleci Eren Abadanc ile paylaştı. Golün ardından maç sona erdi.