2 polisin şehit edilmesini PKK üslendi !

2 polisin şehit edilmesini PKK üslendi !

Dünyaca ünlü haber ajansı Reuters, 2 polisin şehit olduğu saldırıyı PKK'nın üslendiğini duyurdu..

Reuters, bugün Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde 2 polisin şehit edildiği saldırıyı PKK'nın üstlendiğini duyurdu. Reuters'a göre, HPG'nin sitesinde yer alan açıklamada, Suruç saldırısının intikamının alınması için bu eylemin gerçekleştirildiği belirtildi.

POLİSLER MESAİYE GELMEYİNCE ORTAYA ÇIKTI

Ceylanpınar Emniyet Müdürlüğü’nde biri Terörle Mücadele Şubesi’nde diğeri Çevik Kuvvet Şubesi’nde görevli 2 polis memurunun bugün göreve gelmemesi ve telefonlarının da yanıt vermemesi üzerine arkadaşları evlerine gitti. Polislerin yaşadığı TOKİ’ye ait eve giden polisler, ev arkadaşı olan 2 meslektaşını başlarından tabancayla birer kurşunla vurulmuş cansız bedenleriyle karşılaştı.

fft16_mf5868873.jpeg

Hayatını kaybeden polislerin, Terörle Mücadele Şubesi'nde görev yapan Feyyaz Yumuşak ve Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli Okan Açar olduğu öğrenildi.

Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada polis memurlarının kaldığı evin kapısında zorlama tespit edilemediği belirtildi. Olayın terör saldırısı olup olmadığı araştırılıyordu.

Saat 15:00 sıralarında uluslararası ajansların da HPG'nin açıklamasına dayanarak duyurduğu haberde saldırıyı PKK'nın üstlendiğine yer verildi.

a-444.jpg