2 ünlü anketçiden canlı yayında ''aktrol'' kavgası

Güncelleme:

Habertürk ekranlarında yayınlanan Olaylar ve Görüşler programına konuk olan Türkiye'nin önde gelen 2 anketçisi, Hilmi Daşdemir ile Murat Gezici arasında "aktrol" kavgası çıktı.

Habertürk ekranlarında Serap Belet ve Kürşad Oğuz'un sunduğu Olaylar ve Görüşler programına  katılan Optimar Araştırma Şirketi sahibi Hilmi Daşdemir ile Gezici Araştırma Şirketi sahibi Murat Gezici arasında İYİ Parti'nin oy oranları üzerinden tartışma çıktı.

Programda söz alan Murat Gezici'nin, Hilmi Taşdemir'i kastederek; "Bunun gibi Aktrol düşünce yapıları" sözleri stüdyoyu karıştırdı.

Gezici'nin bazı seçimlerde 20 puan yanıldığını söyleyen Hilmi Daşdemir, "Benim araştırmamı burada eleştirme hakkınız yok. Siz manipülatör birisisiniz. Manipülatör birisi olduğunuz yalan mı? Bazı seçimlerde 20 puan yanıldınız. Çünkü birileri size iş vermediği için rakamla cezalandırmaya çalıştınız. Biraz ahlaklı olur insan bunları konuşurken." dedi.

Murat Gezici'nin Daşdemir'in bu sözlerine "Bunun gibi troll düşünce yapıları bunu bu şekilde ifade ediyor" diyerek yanıt vermesi ise stüdyoda tansiyonun bir anda yükselmesine yol açtı.

Gezici'ye sinirlenen Hilmi Daşdemir, "Sen kimsin de bana troll diyorsun." diye yanıt verdi.

Programın sunucusu Serap Belet alevlenen tartışma büyümeden reklam arasına gitti. Ancak reklam dönüşü sonrasında ikinci bir reklam arası daha verildi fakat ikinci reklam arasından canlı yayına geri dönüldüğünde canlı yayında ne Hilmi Daşdemir vardı ne de Murat Gezici...