2012 yılının en iyisi seçildi

2012 yılının en iyisi seçildi

Klass Magazin Dergisi 2012 yılının en iyi dergisi seçildi.

Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği 2012 Yılının En İyileri ödülleri töreninde Klass Magazin “En Başarılı Dergi” ödülünün sahibi oldu. Wow Hotel’de gerçekleştirilen ödül töreninde Klass Magazin’in ödülünü derginin sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Muammer Kapucuoğlu aldı.

\"muammer-kapucuoglu.-(4)-(1).jpg\"

Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği (YBTB) 2012 Yılının En İyileri ödül töreni Wow Hotel’de gerçekleştirildi. 2012 Yılının En İyileri’ne ödüllerinin takdim edildiği gecede “En Başarılı Dergi” ödülünü Klass Magazin aldı. Politika, sanat, spor, ekonomi ve sosyal yaşam dünyasından birçok önemli ismin katıldığı törende, Klass Magazin’in ödülünü derginin sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Muammer Kapucuoğlu aldı.

“ÖDÜL NE KADAR DOĞRU İŞLER YAPTIĞIMIZIN BİR GÖSTERGESİ”

\"muammer-kapucuoglu.-(13).jpg\"

Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği (YBTB) 2012 Yılının En İyileri Ödülleri’nde “En İyi Dergi” ödülünün sahibi olan Klass Magazin’in ödülünü derginin sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Muammer Kapucuoğlu aldı. Muammer Kapucuoğlu ödülünü alırken, “Geçtiğimiz Nisan ayında 9. Yılında 900 sayfalık özel sayısıyla bir rekora imza atarak dergicilikte yeni bir çığır açan Klass Magazin’in layık görüldüğü bu ödül ne kadar doğru işler yaptığımızın bir göstergesi. Zirvede olmak güzel, ancak pek çok sorumluluğu da beraberinde getiriyor. Başarılarımızın takdir edilmesi bizi gururlandırıyor ve geçen 9 yılda adım adım yükseldiğimiz zirvede başarılarımızı sürdürebilmek için dün olduğu gibi bugün de yılmadan tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Genel Yayın Yönetmenimiz Muammer Kapucuoğlu konuşmasının ardından salondaki davetliler tarafından uzun süre alkışlandı.