2012'nin dikkat çeken diet kitapları

2012'nin dikkat çeken diet kitapları

Yeni yıla belki de yeni bir diet kitabıyla başlayabilirsiniz. Ne dersiniz?

Kitaplar biz kadınlar için vazgeçilmez. Roman, şiir, hikaye kitaplarıyla birlikte moda, dekorasyon ve diğer kitap çeşitlerinin yanında diet kitapları da bizim en önemsediğimiz kitaplarımızdır.

Hayatımıza yöne vermemizi sağlayan, bizi bilgilendiren ve doğru karar almamızı netleştiren kitaplar bizim için çok önemlidir. Yılın son günlerini yaşarken 2012'de en çok okunan, en iyi diyet kitaplarından bahsetmek istiyoruz.

Sizin için seçtiğimiz 2012'nin en iyi diet kitaplarını paylaşacağız. Bu kitaplardan bazıları şunlar;
Karatay Mutfağı: "Türkiye’yi zayıflatan profesör" olarak bilinen ve adını duyuran Prof. Canan Efendigil Karatay'ın kitabı "Karatay Mutfağı" 2012'nin en beğenilen doğru beslenme ve diyet kitaplarından biri olmayı başardı. Bu kitapta, daha az yemekle diyet yapmayı değil ağzınızın tadını bozmayarak, sağlığınızı,kilonuzu önemsediğiniz diyetlerden oluşan, çok beğenilen ve yaşayan bir kitap olarak not edilebilir.

Alkali Diyet: Bu diet kitabı Dr. Ayşegül Çoruhlu'nun, asit-alkali oranını koruyarak toksinlerden arınma ve kilo verme yöntemlerini ele alan 2012'nin en iyi diet kitaplarından olmayı başardı. Dr. Ayşegül Çoruhlu, diyetin biyokimyasını hücre düzeyinde bir denge ile açıklıyor. Kitabında, limonun suyunun herkes tarafından sadece asit olarak bilinmesinin yanında, insan vücuduna alkali etki yaptığı bilgiler, asiti idrarda ölçme teknik konulara varan ve buna benzer profesyonel alanlarda çeşitli bilgilerin olduğu müthiş bir diet kitabıdır.

Kınıkoğlu Diyeti/Sağlık İçin Yemek: Bu diet kitabında Kalp Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Kınıkoğlu'nun profesyonel, uzman çalışmalarına dayanan “uzun ve sağlıklı” bir yaşamın “beslenme” sırlarını açıklayan bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Kınıkoğlu'nun özellikle vurguladığı durum, yediklerinize dikkat edin ve yürüyüşlerinizi aksatmayın. Bu durumda vücudunuzun rahatladığını hissedecek, yaşam gücünüzü arttıracak ve sağlıklı bir ömür yaşayacaksınız. “Kınıkoğlu Diyeti”yle yaşam sürenizi arttırmak sizin elinizde.

Bizim 2012 yılı için seçtiğimiz en iyi diet kitapları böyle. Belki sizin için uygun olan bu diet kitaplarından biriyle yeni yıla harika bir giriş yapabilirsiniz.