2013 yılında burçları neler bekliyor?

2013 yılında burçları neler bekliyor?

2013 yılında hangi burçları hangi gelişmeler bekliyor?

Oyuncu ve Astrolog Hande Kazanova, 2013 yılının burçlara ve Türkiye'ye neler getireceğini açıkladı. Kazanova, yılın en şanslı burçlarının; ikizler, yengeç, terazi ve kovalar olduğunu söyledi.

EN ŞANSLI BURÇLAR İKİZLER VE YENGEÇ

Geçen senenin ikinci yarısından beri ikizler burcu çok şanslı bir burç. Jüpiter ikizler burcunda ilerliyor. O yüzden ikizler burcuna hayatla ilgili her alanda çok önemli şanslar, fırsatlar veriyor. Kendilerini hem çok geliştirecekleri hem de bir yandan da çok iyimser, mutlu, şanslı hissedecekleri bir dönem. Ama bu sadece bütün bir yıl içinde olacak bir şey değil.

YILIN İKİNCİ YARISI ŞANS AKREPLERE VE BALIKLARA DA GÜLECEK

Yılın ikinci yarısı itibariyle yengeç burcuna geçecek bu etki ve Jüpiter yengeç burcuna kayacak. Yengeçlerin hayatlarında çok güzel değişimler olacak. Aynen ikizler burcunda olduğu gibi. Ama bu demek değil ki, ikizler burcundan bir anda şans gidecek. İkizlerin para alanlarında güzel etkiler olacak. O yüzden hava grupları yılın ilk altı ayında yani ikizler, terazi ve kova burçları şanslı. Yılın ikinci yarısında ise su grupları yengeçler, akrepler ve balıklar çok şanslı etkilere sahip.

BAŞAKLARIN KARİYERİNDE DEĞİŞİKLİK

Diğer burçlar bir şey mi olacak diye düşünmesinler. Bu söylediğim burçlar bu gezegenlerden güzel etkiler alıyorlar. Diğer burçlar için de; mesela başaklar kariyer alanlarında çok ciddi değişimler ama çok da güzel sonuçlar elde edecekleri bir süreç içerisine giriyorlar.

TERAZİLER BAŞARILI OLACAK

Terazilerin seyahat alanları çok aktif. Hukuk, eğitim ile ilgili konularda çok önemli şanslara sahipler. Özellikle öğrenci teraziler için güzel bir yıl olacak. Başarılı olacakları, kendilerini gösterecekleri bir süreç olacak.

AKREPLER HAYATLARINI YENİDEN YAPILANDIRIYOR

Akrepler ise ortaklaşa para alanlarında; eğer almaları istedikleri bir kredi varsa, bir borç varsa, bir şekilde hayatlarını yoluna sokmak istiyorlarsa çok şanslı bir süreç altında olacaklar. Hayatlarını yeniden yapılandırıyorlar.

YAYLAR EVLENİYOR

Yaylar, evlilik alanında çok şanslılar. İkili ilişkiler, evlilik, özel hayat, taşınma gibi etkiler önümüzdeki sene devrede ve bu konularda güzel etkileşimlere sahipler.

OĞLAKLAR KİLO ALACAK

Oğlaklar, iş konusunda hiç korkmasınlar, çok şanslı etkilere sahipler. Sağlıklarıyla ilgili konularda ise, bir parçada olsa kilo almaya meyilli olacaklar.

KOVALAR ÇOCUK SAHİBİ OLACAK

Kovalar, aşk hayatlarında çok güzel etkileşimler var. Çocuk sahibi olmak isteyen kovalar ve yükselen kovalar varsa bu sene çocuk alanlarını tetikleyecek gezegenler şanslı etkilere sahipler.

BALIKLAR GAYRiMENKUL ALANINDA ŞANLI OLACAK

Balıklar ise, ev alım - satım, arsa, gayrimenkul gibi alanlarda şanslı etkilere sahipler. Yakın çevresinden, akraba ve kardeşlerden de çok önemli getirileri olacak.

KOÇLAR DİKKAT

Koçlar, yakın çevreleri çok aydınlanıyor ama senenin ikinci yarısında balık burcuna saydığım etkileri koçlar yaşayacak. Maddi olanakları artmaya başlayacak. Koçlar iş alanlarında bir parça da olsa zorlanabilirler. Özellikle sabırsız yapılarıyla bazı konularda kendilerini fevri bir şekilde ortaya koyabilirler. Biraz sakin dururlarsa aslında onlar için önemli ve değişimlerin olduğu bir sene olabilir.

GEÇEN SENENİN ŞANLISI BOĞAYDI

Boğalar, geçen senenin en şanslı burcuydu. Parasal konularda şanslı etkilere sahiplerdi. Şimdi iletişim, pazarlama alanında güzel ışıklar yanacak onlar için. Aynı zamanda evliliklerini ve ikili ilişkilerini gözden geçirecekler.

"CUMHURBAŞKANI GÜL VE BAŞBAKAN ERDOĞAN DAHA ŞANSLI BİR DÖNEME GİRİYOR"

Su grubunda olan liderler çok şanslı etkilere sahipler. Türkiye'nin burcu akrep, yükseleni yengeç. Mesela Cumhurbaşkanımızın doğum günü Türkiye haritasıyla aynı gün, 29 Ekim'de doğmuşlar. Abdullah Gül de akrep Türkiye de akrep. 2013'ün ikinci yarısından sonra Cumbhurbaşkanımız ve Başbakanımız için daha şanslı ve daha keyifli bir döneme girdiklerini söyleyebilirim.

"TÜRKİYE İSTİKRARINI ORTAYA KOYACAK"

Özellikle Türkiye ilk altı ayda yakın komşu ülkelerle olan ilişkilerinde bir takım zorlanmalar yaşayacak. Ortadoğu'daki karışıklıklar giderek tırmanabilir. Ama yılın ikinci yarısı itibariyle özellikle Türkiye bulunduğu çevreyle ilgili alanlarda kendi istikrarını ortaya koyacak. Daha şanslı bir sürece gittiğimizi söyleyebilirm.