2016'nın en favori trendleri

2016'nın en favori trendleri

İşte 2016'da listelerin gözdesi haline gelecek 8 moda trendi...

Yeni yıl beraberinde yepyeni trendleri de getiriyor! Bu senenin trendlerini özetlemek içinse sadece iki kelime yeterli: Basic ve gösteriş! Yeni sezonda basic parçalara dolabımızda daha çok yer açacağız ama aksesuarlarda göz alıcı tercihler yapacağız. İşte 2016'da en çok karşımıza çıkacak moda trendleri...

1. Kalın çizgiler

Elbiselerden gömleklere hatta basic tişörtlere kadar kalın çizgiler bu sene her yerde olacak. Özellikle parlak ve koyu renklerin birleşimi, çizgili parçaları daha cazbedici bir hale sokacak.

2. Elbisenin içine basic tişört!

Basic tişörtlerimizi bu yıl yalnızca jeanlerle değil, elbiselerle de kombinleyeceğiz. Pamuklu tişörtlerimiz şık elbiseleri daha spor bir hale getirmek için kurtarıcı parça haline gelecek.

3. Açık omuzlar

2015'in en sevilen trendlerinden biri olan açık omuzlar bu yıl da bizimle olacak. Ancak açık omuzlu parçalar bu sene daha iddialı ve romantik detaylı parçalarda karşımıza çıkacak.

4. Pijama elbiseler

Pijama rahatlığı 2016'da klasik parçaları ele geçirecek. Özellikle pijama elbiseler bu yıl en çok giyeceğimiz kıyafetlerden biri olacak. Dantel detaylar, saten kumaşlar ve çizgiler klasik ceketler ve eteklerin sıkıcı havasını bozacak.

5. Parlak renkli çantalar

Siyah ve lacivert gibi koyu renklerdeki çantalarınıza veda edin! 2016'da parlak renkli çantalar, sitlimizin en vazgeçilmez parçalarından olacak.

6. Büyük ve gösterişli aksesuarlar

Aksesuarda da bu yıl daha gösterişli detaylar ön planda olacak. Özellikle büyük boyutlu küpeler, yalnızca davetler de değil, sokak stillerinde de sıklıkla karşımıza çıkacak.

7. Taşlı ve şık çantalar

Bu yıl en basic parçada bile küçük bir taş detayı göreceğimiz kesin.Özellikle taşlarla süslenmiş çantalar, 2016'nın en sevilen trendlerinden biri olacak.

8. Kırçıllı örgüler

Kırçıllı ipten örgü kazaklar, 2016'da en çok karşımıza çıkacak parçalardan biri. Özellikle toprak tonlarındaki örgülü kazaklar, hem deri etekler gibi iddialı parçalarla hem de basic jean pantolonlarla kombinlenecek.

HT Hayat

Etiketler Moda trend