23 Nisan kutlamasında balon şoku

Güncelleme:

Batman'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında içinde helyum gazı olan balonların patlaması sonucu 5 kişi yaralandı.

Batman'da Atatürk Parkı'nda düzenlenen 23 Nisan etkinliklerinin gösterileri, havada tutulan Türk bayraklı balonların patlaması ve 5 kişinin yaralanması üzerine Vali Ahmet Deniz tarafından iptal edildi. Balonların patlaması sonrasında yaşanan panik üzerine bir kişi de bayılarak, hastaneye kaldırıldı.

Batman'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  kutlamaları sırasında balonların parlaması sonucu 5 kişi yaralandı.

Atatürk Parkı'nda Vali Ahmet Deniz ile Belediye Başkan Vekili Ertuğrul  Şevket Aksoy'un da katıldığı tören, çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal  Marşı'nın okunmasıyla başladı.

 
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ın günün önemine ilişkin  konuşmasının ardından öğrenciler şiir okudu.

Bu sırada, kadın görevlinin taşıdığı onlarca balon, henüz  belirlenemeyen nedenle parladı. Parlama sonucu alevlerden görevli kadın ile 4  kişi yaralandı.

İlk müdahaleyi Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu ile  İl Halk Sağlık Müdürü Vechettin Acar'ın yaptığı yaralılar, 112 Acil Servis  ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

AA