25 Mart Oltuspor İçin Oynayacaklar

25 Mart Oltuspor İçin Oynayacaklar

Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneği'nin düzenlediği 3. Geleneksel Futbol Turnuvası başlıyor.

Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneği'nin düzenlediği 3. Geleneksel Futbol Turnuvası başlıyor.

Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneği tarafından her yıl iki kez düzenlenen futbol turnuvasının 3.'sü başlıyor. Futbol turnuvalarının final maçlarına getirdiği sürpriz futbolcularla adından sıkça söz ettiren Vizyon 2071 Derneği, bu yıl bir turnuva daha düzenleyerek yine sürpriz isimleri Oltu'ya getirecek.

Başvurularının 11-25 Nisan arasında alınacağı turnuva, bu kez Oltu Stadyumunda gerçekleştirilecek. Stadyumda belirlenecek halı saha ölçülerinde, müsabakalar 7'şer kişilik takımlarla oynanacak.

Müsabakadan elde edilecek gelirle 25 Mart Oltuspor'a maddi destek de sağlanacak. Ayrıca bu turnuvadan 25 Mart Oltuspor'a gelecek sezon için futbolcu da kazandırılması hedefleniyor. Dernek Başkanı Hikmet Şahin, "Üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz geleneksel futbol turnuvası birlik ve beraberlik açısından önem arz etmektedir. Her yıl festival havasında geçen bu etkinliğimiz, bu sene ilçemizin futbol takımı olan 25 Mart Oltuspor'a da destek sağlayacağı için bizim açımızdan ayrı bir önemi var. Şimdiden katılacak olan takımlara başarılar diliyorum" dedi.

Öte yandan turnuvanın kuralları, kura çekimi öncesi takımlara sunulacak.

Bu arada dernek tarafından yapılan açıklamaya göre turnuvaya katılım şartları da belirlendi. İşte katılım şartları;

1. Dernek tarafından sunulan muvafakatnameyi imzalamak

2. 18 yaşından büyük olmak

3. En az 7, en fazla 10 oyuncu bulundurmak

4. Takım ismi belirlemiş olmak

5. Takımlara ait forma bulundurmak

6. Katılım ücreti olan 250 TL ödemek