3 çocuk annesi kadının katilinden ''pes'' dedirten savunma

Güncelleme:

Adana'da birlikte yaşadığı 3 çocuk annesi genç kadını kalbinden bıçaklayarak öldüren zanlı ilk ifadesinde "Bir anlık öfkeyle yaptım, pişmanım" dedi.

Adana'nın Sarıçam ilçesinde, dini nikahla birlikte yaşadığı, 3 çocuk annesi M.Y.'ı (28) kalbinden bıçaklayarak öldüren R.Ü. (31) tutuklandı. R.Ü.'ın, polisteki ifadesinde, "Sürekli kocasıyla konuşuyordu. Bu nedenle kıskançlık krizine girdim. Bir anlık öfkeyle yaptım, pişmanım" dediği ortaya çıktı.

Olay, 1 Ağustos günü saat 02.00 sıralarında, Orhangazi Mahallesi'nde meydana geldi. Boşanma aşamasındaki eşi H.Y.'yi (29) terk eden tekstil işçisi M.Y., 3 ay önce R.Ü. ile tanıştı. M.Y. ile R.Ü., kısa süre sonra dini nikahla birlikte yaşamaya başladı. Zaman içinde kıskançlık yaşayan R.Ü., sık sık M.Y. ile tartışıp, kavga etti. R.Ü., iddiaya göre, 31 Temmuz'da yeniden tartıştığı M.Y.'ı dövüp, evden ayrıldı. M.Y., daha sonra eve dönen R.Ü.'a kapıyı açmadı.

Buna sinirlenen R.Ü., alttaki demir şebekelerden 2'nci kattaki evin balkonuna tırmanarak, 2 çocuğu ile uyuyan M.Y.'ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Kaçan R.Ü., daha sonra polisi arayarak M.Y.'ı öldürdüğünü itiraf etti. İhbarla adrese giden polis ekipleri, M.Y.'ı kanlar içinde buldu, çocuklarının da annelerinin başında ağladığını gördü. M.Y.'ın cenazesi, Kozan ilçesinde toprağa verildi. 

 

 

 

Saklandığı evde polis ekiplerince gözaltına alınan R.Ü.'ın, ifadesinde, "Sürekli kocasıyla konuşuyordu. Bu nedenle kıskançlık krizine girdim. Bir anlık öfkeyle yaptım, pişmanım" dediği öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.Ü., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

 

 

 

Öte yandan M.Y.'ın 3 çocuğundan 1'inin halasında, 2'sinin ise dedesinde kaldığı belirtildi.