3 ilde 8 evladımız şehit !

3 ilde 8 evladımız şehit !

PKK'ya yönelik opersyonlarda Nusaybin'de 6, Yüksekoıva ve Şırnak'ta 2 güvenlik görevlisi şehit düştü.

Güneydoğu’da PKK’lı teröristlere yönelik yürütülen operasyonlar sürerken dün yine kalplere ateş düştü. Nusaybin’de 6, Yüksekova ve Şırnak’ta da 2 güvenlik görevlisi teröristlerin saldırılarıyla şehit oldu.

UZAKTAN KUMANDA İLE İNFİLAK ETTİRDİLER
DOĞU ve Güneydoğu’da PKK’lı teröristlere yönelik yürütülen operasyonlar sürerken, Mardin’de dün, 1’i özel harekat polisi, 5’i asker 6 güvenlik görevlisi şehit düştü.

Nusaybin ilçesinde kazılan hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak ve PKK’lı teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri dün, Dicle Mahallesi Akay Sokak üzerindeki bir binaya girdi. Bu sırada PKK’lı teröristler, tuzakladığı patlayıcıyı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Çöken binanın altında kalan 5 asker ve 1 Özel Harekat polisi şehit oldu, 4 asker hafif yaralandı.

Uzman Çavuş Aycan Özdil'in (22) acı haberini alan Balıkesir Edremit ilçesindeki ailesinin feryadı yürek dağladı. Uzman Çavuş Bekir Kelleci'nin (25) ateşi GiresunEynesil'e düştü. Uzman Çavuş Mehmet Polat'ın (26) Kayseri'deki ailesi acı haberle yıkıldı. Şehit özel harekat polisi İsrafil Kargı'nın (27) acı haberi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki baba ocağına ateş düşürdü.

'BÜNYEM KALDIRMAYACAK'
Şehit Uzman Çavuş Aycan Özdil, 27 mart'ta Nusaybin'de şehit düşen Yüzbaşı Halil Özdemir'in de arasında bulunduğu şehit ve yaralı 5 güvenlik görevlisinin fotoğrafınıFacebook'ta paylaşarak "Daha 22 yaşındayım çok gencim her şeyi kaldıracak gücümün olduğuna inanıyorum ama artık bir şehit daha vermeye inanın bünyem kaldırmayacak. Ruhunuz şad mekanınız cennet olsun,Mardin Komando Taburu" mesajını yazmıştı. Aycan da dün, aynı arkadaşları gibi teröristlerce patlatılan bombayla çöken binadaydı.

YÜKSEKOVA ŞEHİDİ
HAKKÂRİ Yüksekova’da PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada özel harekâtta görevli Komiser Yardımcısı Mustafa Sezgin (40) şehit oldu. Sezgin’in cenazesi dün JandarmaAsayiş Kolordu Komutanlığı Helikopter Filo Komutanlığında düzenlenen törenle memleketine uğurlandı. Törene, şehidin eşi Bediha Sezgin, çocukları Musa, Gazi ve Ömer Sezgin ve askeri mülki ilk yöneticileri katıldı. Şehit Sezgin, bugün Kayseri’de toprağa verilecek.

ŞIRNAK'TAN ACI HABER
Şırnak’ta operasyon sırasında Dicle Mahallesi’nde teröristlerin açtığı ateşleUzman Çavuş Sami Saygı (36) şehit oldu.