1 Kişinin Öldüğü Kahvehane Saldırısının Zanlıları Adliyede

1 Kişinin Öldüğü Kahvehane Saldırısının Zanlıları Adliyede

Kağıthane'de bir kahvehaneye düzenlenen ve bir kişinin hayatını kaybedip bir kişinin yaralandığı silahlı saldırının zanlıları olarak tutuklanan 2'si...

Kağıthane'de bir kahvehaneye düzenlenen ve bir kişinin hayatını kaybedip bir kişinin yaralandığı silahlı saldırının zanlıları olarak tutuklanan 2'si kadın toplam 9 kişi, Emniyet'teki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kağıthane Sanayi Mahallesi Atatürk Caddesi 42 numarada bulunan kahvehaneye 8 Şubat günü saat 05.00 sıralarında otomobille gelen kişiler silahlı saldırıda bulunmuş, olayda Hakan Öztürk hayatını kaybetmiş, Erol Özdemir yaralanmıştı.

Ekipler 2 ay süren çalışmaların ardından kahvehane saldırısının bir müzikholde 3 ve 6 kişilik iki grup arasında çıkan silahlı kavga nedeniyle gerçekleştiğini ortaya çıkarmıştı. Bu kapsamda, Cinayet Büro Amirliği ekipleri İstanbul ve Tekirdağ'da 11 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlemişti. Operasyonda, kahvehane saldırısına ilişkin N.E., Ü.A., E.Ç., E.N., A.A. ve Ü.A ile müzikholde bu kişilere ait aracı kurşunladığı öne sürülen S.Y., M.Ş. ve S.Ş.Ö. gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan 2'si kadın toplam 9 kişi, Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.