100 gün oldu, hala yok !

100 gün oldu, hala yok !

İstanbul'da tecavüzden kurtulmak için 10'uncu kattan atlayarak hayatını kaybeden Gülay Bursalı'yı ölüme götüren saldırganlar bulunamadı.

İstanbul’da cinsel saldırıdan kurtulmak için 10’uncu kattan atlayarak canına kıyan Gülay Bursalı’nın (20) ölümünün üzerinden 100 gün geçti. Olayın failleri oldukları iddia edilen Cihan İ. ve Mehmet V.’nin yakalanması için polis çok sayıda adrese operasyon yaptı ancak bir sonuç alınamadı.

İstanbul Polisi'nin, soruşturma kapsamında Gülay Bursalı’nın ayrıntılı telefondökümünü almak için mahkemeye başvurduğu öğrenildi.

İstanbul Başakşehir, 21 Mart'ta meydana gelen olay şöyle gelişmişti... Aydın Üniversitesi öğrencisi dizi oyuncusu Gülay Bursalı (20), pazar gecesi erkek arkadaşı E.Ö. ile birlikte Avcılar’daki bir mekânda eğlendi. İddiaya göre ilerleyen saatlerde E.Ö., emlakçı arkadaşı Cihan İ.’yi arayarak günlük ev kiralamak istediğini söyledi. Cihan İ. de Başakşehir’deki daireyi kiraladı. Ardından beraberinde bir arkadaşıyla birlikte sevgililerini alıp kiralanan eve götürdü.

DÖVÜP TELEFONUNU ALDILAR

Ancak kısa süre sonra Cihan İ. de arkadaşıyla “Eşyalarımı alacağım” diyerek 10’uncu kattaki daireye gitti. İkili, Gülay’ın erkek arkadaşını dövüp cep telefonunu aldı. Ardından ilk olarak Cihan İ., genç kadını zorla bir odaya soktu. Daha sonra arkadaşı da odaya girdi. Bir süre sonra çıplak halde pencereye çıkan genç kadın, “Yaklaşmayın atlarım” diye bağırdı. Saldırganlar durmadı, kendini pencereden boşluğa bırakan Gülay olay yerinde hayatını kaybetti.