11 araç birbirine girdi !

11 araç birbirine girdi !

Aksaray'da yoğun sis ve buzlanma nedeniyle aralarında ambulans, polis ve jandarma araçlarının da bulunduğu 11 araç biribirine girdi.

Aksaray'da yoğun sis ve buzlanma nedeniyle aralarında ambulans, polis ve jandarma araçlarının da bulunduğu 11 aracın karıştığı zincirleme kazada 6 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 08.30 sıralarında Aksaray-Konya karayolunun 25'inci kilometresinde meydana geldi. Aksaray-Konya karayolunda bir aracın takla attığı ihbarı üzerine kaza yerine ambulans, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık görevlileri, 2 yaralıya müdahale ederken, polis ve jandarmada önlem aldı. Ancak, yoğun sis ve buzlanma nedeniyle kaza yerinde 11 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Buzlanma nedeniyle kayan araçlar yolun kenarında park halindeki aralarında ambulans, polis ve jandarmaya ait araçlara da çarptı. Kazada 2'si takla atan araçta olmak üzere 6 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayı anlatan ambulans şoförü 43 yaşındaki Akif Baykan, şöyle dedi:

"Biz trafik kazası ihbarı aldık ve olay yerine gittik. Biz emniyet şeridine aracı çektik. Yaralıları alırken bir fren sesi geldi. Biz arabadan inmiştik. Gelen araba bizim ambulansa çarptı. Ambulans takla attı. O sırada yolun buzlu olmasından dolayı çok sayıda araç aynı kazaya karıştı."

11 araç birbirine girdi !

[PAGE]

11 araç birbirine girdi !

[PAGE]

11 araç birbirine girdi !