12 yaşındaki çocuğa sahte rakıyla işkence

12 yaşındaki çocuğa sahte rakıyla işkence
Güncelleme:

Adana’da 12 yaşındaki çocuğa zorla sahte rakı içirdiler. Zehirlenen çocuk hastanelik oldu

Adana'da eşinden boşanan İlkay K. ile birlikte yaşayan ilköğretim 7. sınıf öğrencisi oğlu 12 yaşındaki D.K. hafta sonları kuaför olan dayısının yanında çalışıyordu.

Sabah gazetesinden Ziya Ramoğlu'nun haberine göre Derslerinde başarılı bir çocuk olan ve Türkiye genelindeki seviye belirleme sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan D.K. iddiaya göre 14 Ekim'de mahalledeki gençler tarafında bir büfeden alkol almaya gönderildi. Daha sonra gençler, aldırdıkları rakıyı küçük çocuğa zorla içirdi. Küçük çocuk bir süre sonra fenalaştı. Kendinden geçip beton zemine düşerek yaralanan küçük çocuğu annesinin evine götüren gençler, "Oğlunuzu sokakta sarhoş halde bulduk" dedi. Anne, baygın haldeki oğlunu hastaneye götürdü.

'KAÇIRILDI' PANİĞİ
D.K.'ye sahte alkol içirildiği tespit edildi. Annesinden habersiz hastaneden kaçan D.K. polisi alarma geçirdi. Ancak küçük çocuğun, annesinin kendisine kızacağını düşünüp teyzesine gittiği ortaya çıktı. Polis sahte rakı sattığı ileri sürülen büfeci Sevgin Yılmaz'ı gözaltına aldı. Büfeci, çocuğa içki satmadığını öne sürdü.

 

Sabah