17 yaşında arkadaş katili oldu

17 yaşında arkadaş katili oldu

Bursa'da 17 yaşındaki bir kişi arkadaşını bıçaklayarak öldürdü.

Bursa'nın Osmangazi İlçesi'nde 17 yaşındaki N.G., kız arkadaşı hakkında olumsuz konuştuğu öne sürülen aynı yaştaki yakın arkadaşı Deniz Varol'u bıçaklayarak öldürdü.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Merinos Parkı'nda dün gece meydana geldi. Deniz Varol ile arkadaşı N.G., gece saatlerinde Merinos Parkı'nda oturup sohbet etmeye başladı. Deniz Varol, arkadaşı N.G.'nin kız arkadaşı hakkında olumsuz cümleler kurdu. Bu duruma sinirlenen N.G., belinden çıkardığı bıçakla Deniz Varol'u göğsünden ve karnından bıçakladı. N.G., olay yerinden kaçarken Deniz Varol, kanlar içinde yere yığıldı. Çevreden geçenler durumu fark ederek 112'ye haber verdi. Sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri, ağır yaralanan Deniz Varol'u Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Varol, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

17 YAŞINDAKI ŞÜPHELİ EVİNDE GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından Asayiş ile Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, görgü tanıklarının ifadesine başvurarak şüphelinin Deniz Varol'un yakın arkadaşı 17 yaşındaki Niyazi G., olduğunu tespit etti. Niyazi G., suç aleti bıçak ile birlikte evinde gözaltına alındı. İfadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Niyazi G., şöyle dedi:

"Deniz benim yakın bir kız arkadaşım. Gece Merinos Parkı'nda oturuyorduk. Daha sonra yakın bir süre önce çıkmaya başladığım kız arkadaşım hakkında ileri- geri konuştu. Önce sözlü kavga ettik sonra daha ileriye gitti. Ben de sinirlendim, 2 yerinden bıçakladım. Evime kaçtım, olaydan 1 saat sonra polis beni evimden gözaltına aldı."

Niyazi G., Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

DHA