2 çocuk babasına piknikte infaz! Katil zanlısı bir kadın

2 çocuk babasına piknikte infaz! Katil zanlısı bir kadın
Güncelleme:

Karaman'da arkadaşlarıyla pikniğe giden 2 çocuk babası 36 yaşındaki bir kişi, 26 yaşındaki Seher E. isimli kadının pompalı tüfekli saldırısında hayatını kaybetti.

Olay, saat 18.00 sıralarında Karaman merkeze bağlı Morcalı köyü yakınlarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Ömer K. (36) iki arkadaşıyla birlikte yol kenarındaki ağaçlık alanda piknik yaptığı sırada yanlarına otomobille gelen Seher E. (26) isimli kadınla henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Seher E. yanında getirdiği pompalı tüfekle Ömer K.’e iki el ateş ederek vurdu. Ömer K., kanlar içinde yere yığılırken, Seher E. yardıma gelen Ömer K.’ün iki arkadaşına da gelmemeleri için tüfekle ateş açtı. Arkadaşlarının ihbarı ile olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekibi yaptığı kontrolde iki çocuk babası adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde jandarma ekiplerine teslim olan Seher E. ise ifadesi alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenaze otopsi yapılmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.