2 kardeşin katili ağabey afişle aranıyor

2 kardeşin katili ağabey afişle aranıyor

Mersin'de 2 kardeşin katil zanlısı olarak aranan ağabeyi yakalamak için kentte afiş dağıtıldı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle 2 kardeşini öldürdükten sonra kayıplara karışan ağabey her yerde aranıyor.

Taşkuyu Mahallesi'nde 2 Temmuz'da tartıştığı 2 kardeşini silahla vurarak öldürdükten sonra kayıplara karışan katil zanlısı Yusuf Aydın'ın yakalanması için polis ve jandarma ekipleri ortak çalışma yürütürken, yine güvenlik güçleri tarafından basılan ihbar afişleri ise şehrin bir çok noktasında dağıtılarak vatandaşlardan dikkatli olmaları istendi.

Basılan afişlerde, "Yusuf Aydın (45) cinayet zanlısı aranmaktadır. Görenlerin jandarma 156 veya 0324 613 88 89'a bildirmeleri rica olunur" ifadeleri yer alıyor.

Geçen cumartesi günü meydana gelen olayda arazi anlaşmazlığından dolayı ağabey Yusuf Aydın ile kardeşleri İsmail Aydın (27) ve Cüneyt Aydın (25) arasında tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine ağabey Yusuf Aydın, iki kardeşine ateş açmıştı.

Yusuf Aydın'ın silahından çıkan mermilerle ağır yaralanan İsmail Aydın (27) özel bir hastaneye diğer kardeş Cüneyt Aydın (25) ise devlet hastanesine kaldırılmış ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetmişlerdi.

Çıkan kavgada iki kardeşini öldürdüğü ileri sürülen Yusuf Aydın olaydan sonra kaçarak kayıplara karışmıştı.

2 kardeşin katili ağabey afişle aranıyor

İHA