2 kardeşini öldürüp, sırra kadem bastı

2 kardeşini öldürüp, sırra kadem bastı

Ordu'da bir kişi, aralarında arazi anlaşmazlığı olduğu iddia edilen 2 kardeşini öldürüp kaçtı.

Ordu'nun İkizce ilçesinde 60 yaşındaki Veysel G. iddiaya göre aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan kardeşleri 57 yaşındaki Hüseyin ile 52 yaşındaki İsmail G.'yi tabancayla ateş ederek öldürüp kaçtı.

Olay bugün İkizce İlçesi Şenbolluk Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Veysel G. aralarında arazi anşalmazlığı nedeniyle husumet olan ve konuşmadığı kardeşleri Hüseyin ve İsmail G. ile yolda karşılaştı. Veysel G. diğer iki kardeşiyle tartışmaya başladı.

Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesinin ardından Veysel G. üzerindeki tabancayı çıkartıp iki kardeşine kurşun yağdırdı. Vücutlarının çeşitli yerlerine mermi isabet eden iki kardeş kanlar içinde yere yığıldı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Hüseyin ve İsmail G.'nin öldüğünü belirledi. Cesetler yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma cinayet şüphelisinin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattığı kaydedildi.