3 çocuk babası eşini bu halde ölü buldu

3 çocuk babası eşini bu halde ölü buldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 65 yaşındaki Satılmış Ferah, sulama kanalında ölü bulundu.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde evli ve 3 çocuk babası 65 yaşındaki Satılmış Ferah, evin yakınındaki sulama kanalının içinde sağ göğsünden vurulmuş halde ölü bulundu.

Satılmış Ferah, Yanıklar Mahallesi Erenli Sokak yanındaki sulama kanalında dün saat 11.00 sıralarında eşi Hatice Ferah tarafından sağ göğsünden vurulmuş halde ölü bulundu. İhbar sonrası olay yerine gelen jandarma, o sırada boş olan kanalda yüz üstü yatar vaziyetteki Ferah'ın cenazesinin çevresinde inceleme yaptı. Ferah'ın cenazesinin hemen yanında 7.65 milimetre çapında ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait olduğu düşünülen kurşun çekirdeği bulundu. Ferah'a ait olduğu belirlenen ruhsatsız tabanca suda kaldığı için üzerinden parmak izi alınamadı. Ferah'ın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duran jandarma, olayı çok yönlü soruşturmaya başladı.

'TEK EL SİLAH SESİ DUYDUM'

Jandarmanın ifadesine başvurduğu Hatice Ferah, cumartesi gecesi saat 21.00 sıralarında evde otururken tek el silah sesi duyduğunu ancak anlam veremediğini söyledi. Kanaldaki suyun saat 23.00 sıralarında kesildiğini aktaran Ferah, eşinin çevresince sevilen biri olduğunu ve kimseyle husumeti bulunmadığını kaydetti.

Cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Ferah'ın alkollü araç kullandığı için bir ay önce ehliyetine el konulduğu belirtildi.

3 çocuk babası eşini bu halde ölü buldu