3 gündür oğullarını arayan aile acı haberle yıkıldı

3 gündür oğullarını arayan aile acı haberle yıkıldı
Güncelleme:

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 3 gündür kayıp olarak aranan 22 yaşındaki Hakan A.'nın cansız bedeni yol kenarında motosikletinin yanında bulundu. Hakan A.'nın anne ve babası, kayıp oğullarını bulabilmek umuduyla bir televizyon programına katılmak için bulundukları İstanbul'da acı haberi aldı. Acılı annenin feryadı ise yürekleri dağladı.

Olay, dün akşam Demirciler Mahallesi, Ulualan mevkisi D-400 kara yolu kenarında meydana geldi. Lambası yanan motosikleti fark edenler, yanında yatan kişiyi de görünce 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, yerde yatan kişinin hayatını kaybettiğini belirlendi.

Yapılan incelemede cansız bedenin, 3 gündür kayıp olarak aranan Manavgat'ın Hocalı Mahallesi'nden Hakan A. olduğu tespit edildi. A.'nın cansız bedeni, inceleme sonrası kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Hakan A.'nın acı haberini alan yakınları, olay yerine akın etti. Yolun karşısına geçmek isteyenler nedeniyle kara yolunda zaman zaman Trafik aksadı. Jandarma ekipleri de kaza ihtimaline karşı sık sık uyarıda bulundu.

ACI HABERİ İSTANBUL'DA ALDILAR

Manavgat Sanayi Sitesi'nde boyacılık yapan Hakan A.'nın anne ve babasının, kayıp oğullarını bulabilmek umuduyla televizyon programına katılmak için İstanbul'a gittikleri, acı haberi aldıktan sonra Manavgat'a dönmek üzere yola çıktıkları belirtildi. Olay ilgili soruşturma başlatıldı.

'CİĞERİMİ YAKTIN OĞLUM'

Hakan A.'nın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan teslim alındı. Anne Ayşe A., cenaze alındığı sırada uzun süre gözyaşı döktü. Cenaze aracının kaputuna başını koyan anne A., "Seni nasıl tabuta koydular oğlum? Ciğerimi yaktın oğlum. Sarı papatyam. Sensizliğe nasıl dayanacağım? Bindin işte arabana" diyerek ağladı.

Cenazesi toprağa verilmek üzere Manavgat'a götürülen Hakan A.'nın kesin ölüm nedeni, ayrıntılı otopsi raporu ile belli olacak. 

DHA