4 kişiyi öldüren şüphelinin iskeleti bulundu

4 kişiyi öldüren şüphelinin iskeleti bulundu
Güncelleme:

Hatay'da dün ormanlık alanda bulunan iskeletin, kardeşiyle evlenmediği için amcasının kızını, ağabeyini, genç kızın nişanlısı ile damadın annesini öldürdüğü için aranan Nihat D.'ye ait olduğu tespit edildi. Otopside Nihat D.'nin 5 ay 20 önce öldüğü belirlendi.

Dün Karaali Mahallesi ormanlık alanda insan iskeleti görenler, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemenin ardırdan iskelet, otopsi için morga kaldırıldı. Otopsi sonucunda iskeletin, 17 Eylül 2019'da 4 kişiyi öldürdükten sonra kayıplara karışan Nihat D.'ya ait olduğu tespit edildi.

Nihat D.'ın 5 ay 20 gün önce öldüğü belirlenirken, kesin ölüm nedeninin ise henüz bilinmediği bildirildi. Soruşturma sürüyor.

POMPALI TÜFEKLE EVİ BASIP, 4 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Olay, 17 Eylül 2019'da Karaali Mahallesi'nde meydana geldi. Olaydan 3 ay önce iddiaya göre Nihat D., kuzeni Bilem D.'yu erkek kardeşine istedi. Ancak Bilem D.ve ailesi bu isteği geri çevirdi. Bunun üzerine iki aile arasında dargınlık başladı. Bilem D., bir süre sonra Mahmut A. ile nişanlandı.

Nişandan haberdar olan Nihat D., pompalı tüfek ile kuzenlerinin evini bastı. Nihat D., önce evin arka penceresinden ardından da giriş kısmından içeriye art arda ateş etti. Saldırıda düğün hazırlığı yapan Bilem D., ağabeyi İbrahim D. genç kızın nişanlısı Mahmut A. ile damadın annesi Kerime A. hayatını kaybetti. Saldırının ardından Nihat Doğru ise kaçmıştı.