5 gündür kayıptı... Tecavüz edip parçalara ayırmışlar! Cesedi bulundu

5 gündür kayıptı... Tecavüz edip parçalara ayırmışlar! Cesedi bulundu
Güncelleme:

Antalya'da 5 gündür haber alınamayan üniversite öğrencisi Azra Gülendam H.'nin, öldürülmüş olarak bulundu. Genç kıza tecavüz edip boğarak öldüren ve banyoda 5 parçaya ayırıp valizle ormana gömen emlakçı M.M.A gözaltına alındı.

Antalya’da Azra Gülendam H. (26), Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde okuyordu. Ablası Ezgi H.’nun yanında kalıyordu. Azra Gülendam H., bazı belirtiler hissedince 28 Temmuz 2021 günü hastaneye giderek test yaptırdı. Test sonucu pozitif çıktı. Testinin pozitif çıktığını ablasıyla paylaştı. Ablası sinirlenerek, dikkat etmediği için hastalığa yakalandığını söyledi. Bunun üzerine aralarında tartışma başladı.

Tartışma sırasında genç kız, ablasına “Ben biraz hava alacağım” diyerek kimliğini almadan evden çıktı. Eve dönmeyince ablası Ezgi H., kardeşini telefonla aradı. Azra Gülendam H. telefonda ablasına “Bir kafede koronavirüs geçirmiş bir abiyle oturuyorum, beni çok iyi anlıyor. Bugün onunla kalacağım” diyerek telefonu kapattı. Bir daha da kendisine ulaşılamadı.

POLİSE BAŞVURDULAR

Babası Mustafa H., Adana’dan gelerek kızını aramaya başlarken hayatından endişe ettiği kızı için polise kayıp başvurusunda da bulundu. Polisin, genç kızı bulmak için arama çalışması başlattı. Sosyal medyadan da genç kızın bulunması için çağrılar yapıldı.

VAHŞİCE ÖLDÜRÜLMÜŞ, EMLAKÇI GÖZALTINDA

Genç kızın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Üniversiteli kıza evinde tecavüz edip boğarak öldüren ve banyoda 5 parçaya ayırıp valizle ormana gömen emlakçı M.M.A. gözaltına alındı.

5 gündür kayıptı... Tecavüz edip parçalara ayırmışlar! Cesedi bulundu - Resim : 1

"ARAMIZDA TARTIŞMA ÇIKTI"
Çapraz sorgunun ardından cinayeti itiraf eden M.M.A.'nın "Beraber yemek yiyip alkol aldık. Aramızda tartışma çıktı. Boğarak öldürdüm. Banyoya götürüp parçalara böldüm. Kepez ilçesi Varsak'taki ormanlık alana gömdüm" dediği öğrenildi.

KAFATASI BULUNAMADI
Cinayet itirafının ardından katil zanlısı, belirtilen adreste cesedin yerini gösterdi. Adrese giden ekipler, genç kızın cesedini parçalara bölünmüş halde buldu. H.'nin kafatası ve sol kalçasının bulunamadığı ve arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. H.'nin cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

VÜCUDUNA JİLETLE İSMİNİ YAZMIŞ
Öte yandan M.M.A.'nın, H.'yi öldürdükten sonra vücuduna jiletle ismini yazdığı belirtildi.

Cinayet zanlısı M.M.A.'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.

DHA