54 yaşındaki adam 4 yaşındaki çocuğu taciz etti

54 yaşındaki adam 4 yaşındaki çocuğu taciz etti

Kayseri'de eşinin bakıcılığını yaptığı 4 yaşındaki çocuğa tacizde bulunduğu iddia edilen sapık için 8 yıl hapis cezası verildi.

Kayseri'de eşinin evde bakıcılığını yaptığı 4 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan 54 yaşındaki sanığa 8 yıl hapis cezası verildi. Olay sonrası küçük kızın annesine, "Ali dede delirdi. Canımı çok acıttı" dediği ortaya çıktı.

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada evli, 4 çocuk babası 54 yaşındaki tutuksuz sanık A.İ. ve 4 yaşındaki mağdure B.Ö. ile annesi D.P. hazır bulundu.

"ALİ DEDE DELİRDİ"

Cumhuriyet Savcısının hazırladığı iddianamede olay şöyle anlatıldı:

"İddiaya göre anne D.P. çalıştığı için 4 yaşındaki kızı B.Ö.'yü, Belsin'de oturan S.İ. isimli kadına para karşılığında gündüzleri bakması için bırakıyordu. Olay günü 21 Ocak 2016'da S.İ. belediyenin dağıttığı ekmeği almak için evden çıktı. Daha sonra küçük kız B.Ö. ile sanık A.İ. evde yalnız kaldı. Sanık A.İ. küçük kıza cinsel istismarda bulundu. Küçük kızın annesi D.P. akşam çocuğu almaya geldiğinde küçük kız annesine, "Ali dede delirdi. Parmağını önce kendi ağzına götürdü, daha sonra da bana dokunup, canımı acıttı" dedi. D.P. karakola giderek sanıktan şikayetçi olurken, A.İ. hakkında "çocuğun cinsel istismarı" suçundan dava açıldı."

Mağdurun annesi D.P. duruşmada kızının dışarı çıkarılmasını isteyince, 4 yaşındaki B.Ö., mahkeme salonu dışına çıkarıldı. Şikayetçi D.P. "Beni dün tehdit edip, bana komplo kurdular. Dün şikayetten vazgeçtiğimi söyledim ama şu an buradayım ve sanıktan şikayetçiyim. Dışarıda da beni tehdit ediyorlar. Şikayetim devam ediyor" diye konuştu.

Sanık A.İ. ise şikayetçi tarafından kendisinden para koparılmaya çalışıldığını savunarak, kendisine tezgah kurulduğunu iddia etti.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu sanığın suçunu sabit görerek, sanığa "çocuğun cinsel istismarı" suçundan 8 yıl hapis cezası verdi. A.İ.'ye Yargıtay sonucu beklenene kadar, adli kontrol ve yurt dışı yasağı getirildi fakat tutuklanmadı.

İHA