70’lik Kadın Buğdaylarını Çalan Hırsızı Kıskıvrak Yakaladı

70’lik Kadın Buğdaylarını Çalan Hırsızı Kıskıvrak Yakaladı

Batman'da, 150 kilogram buğdayını çalan hırsızın peşine düşen 70 yaşındaki kadın, evinden 100 metre ileride kıskıvrak yakaladığı hırsızı, mahalle...

Batman'da, 150 kilogram buğdayını çalan hırsızın peşine düşen 70 yaşındaki kadın, evinden 100 metre ileride kıskıvrak yakaladığı hırsızı, mahalle imamını da çağırıp, nasihatte bulunduktan sonra serbest bıraktı.

Olay, merkez Pınarbaşı Mahallesi Sevgi Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın 3'üncü katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, burada 70 yaşındaki Muhbet Gönül adlı kadının evine giren hırsız, 3 çuvalın içerisinde bulunan yaklaşık 150 kilogram buğdayı alıp, apartmanın önünde hazır beklettiği el arabasına yükledikten sonra kaçtı. Durumu fark eden Gönül, hırsızın peşine düştü. Hırsızı, evinden yaklaşık 100 metre ileride kıskıvrak yakalayan Gönül, buğdaylarını geri vermesini, aksi durumda polisi arayacağını söyledi. Bunun üzerine hırsız da çaldığı buğdayları yaşlı kadının gözetiminde apartmanın önüne getirdi. Gönül, bu sırada, yoldan geçen mahalle imamı Hikmettullah Yetiş'i de çağırarak, hırsızı, "20 yaşında gençsin, Allah'tan korkmuyor musun neden hırsızlık yapıyorsun. Allah'tan kork" diye nasihatlerde bulunduktan sonra serbest bıraktı.