Acı haber bu kez Adıyaman'dan geldi: 1 polis şehit

Acı haber bu kez Adıyaman'dan geldi: 1 polis şehit

Adıyaman'da zırhlı aracın kaza yapması sonucu 1 özel harekat polisi şehit oldu.

Adıyaman'da, zırhlı polis özel harekat aracı ile bir otomobilin çarpışması sonucu 1 özel harekat polisi şehit olurken 2 özel harekat polisi ise ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mevlüt A., idaresindeki 16 LD 756 plakalı otomobil ile Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne ait zırhlı polis özel harekat aracı Sakarya Caddesi Beri Köprüsü Kavşağında çarpıştı. Zırhlı araç ile otomobilin çarpışması sonucu zırhlı araç taklalar attıktan sonra ters dönerek durabildi.

Acı haber bu kez Adıyaman'dan geldi: 1 polis şehit

Meydana gelen kazada zırhlı araç içerisinde bulunan 3 polis yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralı özel harekat polislerinden biri bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olurken diğer iki polisin ise hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaza haberini alarak önce kaza yerine daha sonra ise hastaneye gelen Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ile İl Jandarma Komutanı Yarbay Ercan Atasoy kaza hakkında bilgiler aldı.

Öte yandan arkadaşlarının şehit olduğunu öğrenen ve hastaneye gelen polis memurları gözyaşlarına hakim olamadı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

İHA