Acı haberler üst üste geldi: 2 evladımız şehit !

Acı haberler üst üste geldi: 2 evladımız şehit !

Acı haberler Siirt ve Van'dan peş peşe geldi: 1 asker ve 1 korucu şehit düştü.

Siirt’in Pervari ilçesinde yol güvenliğini sağlayan askerlere, teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açılmasının ardından çıkan çatışmada, 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. 
 
Edinilen bilgiye göre, Pervari ilçesi Doğan üst bölgesinde yol güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerine, bir grup PKK’lı terörist tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırının ardından çatışma çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğu, 1 askerin de yaralandığı öğrenildi. Yaralı askerin, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi. 
 
Çatışmanın ardından kaçan teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Helikopterlerin sevk edildiği bölgede operasyon sürüyor.;

TENDÜREK DAĞI'NDA ÇATIŞMA: 2 ŞEHİT

Çaldır'da çıkan çatışmada 2 güvenlik görevlisi şehit olurken, 3 asker ise yaralandı. Siirt Pervari'de çıkan çatışmada ise 1 asker şehit olurken 1 asker yaralandı.

Van ve Siirt'ten acı haberler peş peşe geldi. Van'ın Çaldıran ilçesi Tendürek Dağı bölgesinde terör  örgütü PKK'ya yönelik operasyonda çıkan çatışmada 2 güvenlik görevlisi şehit  oldu.  Alınan bilgiye göre, güvenlik güçleri Tendürek Dağı bölgesinde terör  örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Çıkan çatışmada bir uzman çavuş ile bir köy  korucusu şehit oldu, 3 asker yaralandı. Yaralılar helikopterle hastaneye kaldırılırken, bölgede operasyonların devam ettiği belirtildi.

Etiketler şehit asker Siirt