Acılı babadan korkunç iddia: Kızım cinayete kurban gitti

Acılı babadan korkunç iddia: Kızım cinayete kurban gitti
Güncelleme:

İzmit’te, 3 ay önce evlendiği eşi tarafından evde ölü bulunan 22 yaşındaki genç kız, son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, önceki gün Alikahya Mahallesi’nde meydana geldi. Ö.F., 112 Acil’i arayıp, eve geldiğinde 3 ay önce evlendiği eşi Beyza N. Ö. Fidan’ı yatak odasında hareketsiz bulduğunu söyledi. İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Beyza N. Ö. Fidan’ın hayatını kaybettiği saptandı.

Yapılan incelemenin ardından Fidan’ın cansız bedeni, otopsi için morga götürüldü. Eşi Ö.F. ise polis tarafından gözaltına alındı. Beyza N. Ö. Fidan’ın cenazesi Derince Yenikent Merkez Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

 KIZININ CİNAYETE KURBAN GİTTİĞİNİ ÖNE SÜRDÜ

Genç kadının babası Hasbi Özel, savcılıktaki ifadesinde kızının cinayete kurban gittiğini öne sürdü. Özel’in, “Damadımın önceki evliliğinde de eşine şiddet uyguladığını biliyoruz. Kızım, eşiyle kaçarak evlendiği için aramız bozuktu, pek fazla görüşmezdik. Ben kızımın eşi Ö.F.’den şikayetçiyim, çünkü ben kızımın intihar ettiğini düşünmüyorum. Bu olayın Ö.F. tarafından gerçekleştirilen bir cinayet olduğunu düşünüyorum. Olayın araştırılmasını istiyorum” dediği belirtildi.

Polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü bildirildi.

Etiketler cinayet kurban baba