Adana'da bıçaklı kavga: 1 ölü

Adana'da bıçaklı kavga: 1 ölü

Adana'da iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada kan aktı.

Adana'da iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan kavgada 21 yaşındaki İsmail Utancak öldü, 32 yaşındaki Muhammet Serin ise yaralandı.

Olay, gece yarısı merkez Sarıçam İlçesi Buruk İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında geçmişe dayalı anlaşmazlık bulunan İsmail Utancak ile Muhammet Serin, arkadaşlarıyla yolda yürüdükleri sırada karşılaştı. İki grup arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bıçakların da kullanıldığı kavgada Utancak sağ göğsünden, Serin ise, kalçasından yaralandı. Arkadaşları tarafından yakındaki özel bir hastaneye götürülen Utancak, buradaki müdahale ardından Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Serin ise, olay yerine çağrılan ambulans ile Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı.

Göğsüne aldığı bıçak darbesiyle çok kan kaybeden Utancak, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamazken, ölüm haberini alan yakınları, Acil servisin camlarını kırdı. Utancak'ın yakınları ile kendilerine müdahale eden polisler arasında arbede görüldü. Gerginliğin büyümesini önlemek için hastaneye çevk kuvvet polisleri sevk edildi. Olay sonrasında Numune Eğitim ve Araştarma Hastanesi Acil Servisi, yaklaşık 1 saat hizmet veremedi. Utancak'ın 1 ay önce askerden döndüğü belirtildi. ÇÜ Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde tadevi edildikten sonra taburcu edilen Serin ise Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kavgaya karıştığı belirlenen 5 kişiyi gözaltına alan polis, cinayet şüphelisini tespit etmek için soruşturmaya devam ediyor.

DHA