Adana’daki damat dehşetinin nedeni pes dedirtti!

Güncelleme:

Adana’da bir kişinin, kendisine boşanma açan eşini, kayınpederi ve kayınbiraderi tabanca ile vurduktan sonra intihar ettiği olayın ayrıntıları ortaya çıktı.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında merkez Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi 79053 Sokak'taki apartmanın 7'nci katında meydana geldi. Hasan ile Meryem A. çifti, 2015 yılında nikah yaptı. Düğün yapılmadığı için Meryem A., ailesiyle birlikte yaşamaya devam etti. Bu nedenle A. çifti arasında sürekli tartışma yaşandı. Meryem A., eşine boşanma davası açtı.

Dün gece kayınpederinin evine giden Hasan A., eşinden kendisiyle gelmesini istedi. Meryem A. bu teklifi geri çevirince cinnet geçiren Hasan A., eve girerek yanında getirdiği tabancayla peş peşe ateş etti. Silahından çıkan kurşunlarla Mehmet K. başından, eşi Meryem A. göğsünden, kayınbiraderi Halil İbrahim K. ise elinden ve kolundan yaralandı. Ardından silahı kendi başına dayayan Hasan A., tetiği çekip yaşamına son verdi. Meryem A.’ın annesi Selma K.’nin (52) ise bu sırada başka bir odada olduğu belirtildi.

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, Hasan A.’ın cansız bedeni ise yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KAYINPEDER KURTARILAMADI
Hastanede tedavisi süren yaralılardan Mehmet K., doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Meryem A. ile Halil İbrahim K.’nin ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

‘BENİ SÜREKLİ OYALADIĞI İÇİN BOŞANMA DAVASI AÇTIM’
Bu arada, olaydan birkaç gün önce Hasan A. ile kavga ettiği öne sürülen Meryem A.'ın koruma ve uzaklaştırma kararı talebinde bulunduğu iddia edildi. Meryem A.’ın, hastane polisine verdiği ifadede, eşi Hasan A.’ın düğünü sürekli ertelediğini, bu nedenle de ayrı yaşadıklarını belirterek, “Beni sürekli oyaladığı için son bir aydır aramızda anlaşmazlıklar vardı. Ben de bu nedenle boşanma davası açtım” dediği öğrenildi.

Seçiniz...

Etiketler düğün dehşet damat