Adnan Oktar hakkında mide bulandıran ''toplu seks'' iddiası

Adnan Oktar hakkında mide bulandıran ''toplu seks'' iddiası
Güncelleme:

Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü iddianamesinde, örgüt lideri Adnan Oktar’ın örgüt mensuplarını toplu olarak ilişkiye zorladığı, bu anları izlediği ve bu esnada cinsel saldırılarda bulunduğu ifadesi yer aldı.

Adnan Oktar Suç Örgütü'ne yönelik İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce 11 Temmuz 2018 günü operasyon düzenlenmişti. Operasyon sonucunca aralarında Adnan Oktar'ın da bulunduğu 187 şüpheli yakalanmış ve 167 şüpheli tutuklanmıştı. Örgüt üyesi 226 şüpheli hakkında hazırlanan yaklaşık 4 bin sayfalık iddianame, İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilmişti.

Sabah gazetesinden Damla Kaya'nın haberine göre Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü iddianamesinde, örgüt lideri Adnan Oktar ve örgüt üyelerinin "Turnike" adı verilen "cinsel işkence" ve "cinsel sömürü" sistemi, örgüt içerisinde uygulanan işkence yöntemleri, cinsel sapkınlık, taciz, röntgencilik hakkında detaylı bilgiler yer aldı.

"HER TÜRLÜ İLİŞKİNİN SAKINCASI YOK"

İddianamede, elebaşı Oktar'ın erkek örgüt üyelerine kızlarla ilişkiye girmenin haram olmadığını söylediği ve bazı mekânlarda tanıştıkları kızlarla arkadaşlık ilişkisine giren örgütün erkek üyelerinin her türlü ilişkinin dince sakıncası olmadığını kızlara telkin ederek kandırdıkları belirtildi.

İddianamede, erkek örgüt üyelerinin örgüte 'sevgili' olarak getirdiği kız arkadaşlarını dini telkin, zorlama, görüntü ve fotoğraf ile şantaj etme yöntemlerini kullanarak örgütte "Kardeş" denilen onlarca erkek örgüt üyesiyle cinsel ilişkiye zorladıkları ifade edildi.

 Birlikte olduğu erkek sayısı arttıkça kişiliğinden ve karakterinden uzaklaşarak maddi manevi yok edilme safhasına gelen örgüt üyesi kadınların Adnan Oktar'a hazır hale getirildiği ve böylece örgüt liderinin cinsel tacizlerine karşı koyması engellendiği iddianamede anlatıldı.

"BANA İTAAT ETMELERİ İÇİN BU ŞART" DİYEREK KANDIRMIŞ

İddianame kapsamında ifade veren itirafçı B.B., örgüt elebaşı Adnan Oktar'ın Turnike sistemini neden yaptığını ve örgüt üyelerini nasıl kandırdığını şöyle anlattı: "Adnan Oktar, 'Kızların nefislerinin ezilip bana itaat etmeleri için bu şart. Burunlarının sürtünmesi gerek. İlişkiye doyup akılları ilişkide kalmasın diye bunu yapmaları gerek."

"İLİŞKİYİ İZLİYORDU"

İfadesinde detaylı bilgi veren itirafçı B.B., Oktar'ın röntgencilik yaparak sapkınlığını sürdürdüğünü belirtti. İtirafçı B.B., "Adnan Oktar'ın sapıklıklarından biri de Kız Kardeşler denen kızlardan bazılarını Kardeşler denen örgüt elemanlarıyla cinsel ilişkiye sokması ve seyretmesiydi. Bunlar hep birlikte ilişkiye girerken Adnan Oktar'ın izlediğini biliyorum" diyerek örgüt içindeki sapkınlıkları anlattı.

OKTAR'IN ELLE TACİZLERİ

İddianamede yer alan itirafçı ifadelerine göre örgüt lideri Adnan Oktar'ın, örgütteki genç kızların ve erkeklerin soyunmalarını istedikten sonra herkesin ortasında örgüt mensubu genç kızları eliyle taciz ettiği, dokunduğu, ısırdığı ve cinsel şiddet uyguladığı ifade edildi. İtirafçı B.K., Adnan Oktar'ın cinsel saldırılarına nasıl bir gerekçe uydurduğunu şöyle anlattı: "Oktar, 'Bir hadise göre Roma'da Mehdi on bin bakire ile birlikte olacak' diyordu ve buradaki Roma'nın aslında İstanbul olduğunu söylüyordu. Bu hadisi uygulama adına örgüte getirilen yeni kızların bekâretini bozuyordu. Bu konuyu bizzat Adnan Oktar bize bu şekilde anlattı."

Sabah